Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira félek, hogy nem fogok menyasszonyi cipőt találni. Hol keressek Bp-en?
Figyelt kérdés
Kínait NEM szeretnék vásárolni!2014. márc. 31. 20:56
11/35 anonim válasza:
Mekkora a belső talphossza a cipőidnek? Milyen a ruha? Földig erő?
12/35 A kérdező kommentje:
És ráadásul zárt kell, a szandál nem jó.
2014. márc. 31. 21:33
13/35 A kérdező kommentje:
26-27 cm, és földig érő a ruha, de azért szeretnék képeket, amin kilátszik a cipő a ruha alól, úgyhogy "akármilyen" nem teszi meg.
2014. márc. 31. 21:35
14/35 anonim válasza:
"jaj kínai ne legyen" Tudoa a többi is kínai, csak rá van téve a márka neve.Vettem én már 25ért babacipőt, márkásat, fél sarok után ledobtam magamról, úgy széttörte a lábam!
15/35 anonim válasza:
"Vettem én már 25ért babacipőt, márkásat, fél sarok után ledobtam magamról, úgy széttörte a lábam!"
Naná, mert a babacipőket babákra tervezik, nem felnőtt emberek tappancsaira... Nagyon nagyot akartál mondani, de mivel kamuztál, így menetközben elfelejtetted a mondat elejét? :D
16/35 anonim válasza:
Akkor hogy hívják azokat a ma is divatos lapos kis cipőket? Nem babacipő a neve? Mert akkor bocsánat!
17/35 A kérdező kommentje:
balerina cipő/topán? :D
2014. márc. 31. 21:48
18/35 anonim válasza:
juj köszöntem, én babacipőnek is szoktam hívni, de te biztos jobban tudod a te ízléseddel
19/35 A kérdező kommentje:
milyen az én ízlésem?! :D
azért mert nem az Ázsia centerben szeretném megvenni az esküvői cipőmet, még nincsen hűde nem tudom milyen ízlésem...
2014. márc. 31. 21:51
20/35 anonim válasza:
és a ruha milyen? láttam pár vidéki lagzit, volt ott minden csoda :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!