Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek egy ilyen/ehhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy ilyen/ehhez hasonló ruha jó lesz a polgári szertartásra?

Figyelt kérdés
[link]
2014. márc. 30. 13:16
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Jó. Miért ne volna jó, ha neked tetszik?
2014. jún. 22. 19:18
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem a kihívó, egyedi ruhákat, de ez nekem olyan, mintha te lennél a konyhás néni, és hogy ne legyen olyan gáz az egész, felvennél hozzá egy nyitott blúzt, így talán gondolhatják, hogy de menő vagy, talán nem buksz le hogy a konyhából jöttél. Szóval nekem nem tetszik, se nem nőies, se nem jó szabású, se nem romantikus, se nem előnyös, de ha neked tetszik, bátran vedd fel, ne foglalkozz senki mással. Csak aztán ne lepődj meg ha néhányan megkérdezik, hogy hol a menyasszony, miért nem jött el.
2014. jún. 22. 20:41
 33/34 anonim ***** válasza:

Ne, könyörgöm!

Szolid eskűvő lesz -látszik- de ez mégis több a sok(k)nál! Van, ami nem illik esküvőre, és van ami igen. Ez, a határozott "nem" fajta, tökéletes példája.

Ó, és, hogy miért? Először is: Szoknya vagy, ruha. A konzervatív családoknál ez alapvető (mondjuk én nem vagyok "olyan" családból származom, de az alapkövetelmény minden családnál a szoknyáig terjed, ha az egyberuha nagyon unnszimpatikus). A mély dekoltázs, pedig izléstelenül kihívó!

Megértem, hogy a menyasszonyok olyan rohát akarnak magukon amiben jól érzik magukat, de ha mindenki így tenne, akkor a magamfajták mackónyadrágban, és elnyűlt pulóverben lennének, a "nagy napon". Ha, jobban belegondolsz, 20 év múlva megköszönöd még magadnak.

De. Ha, mégis muszáj volna ezt a rémséget hordanod...Ne, a szertartáson. A "buli" végefelé menj átöltözni, és akkor még talán -de csak talán- elmegy, bár a leminsítő megjegyzéseket valószínűleg így is megkapod ha konzervatív családokat is meghívsz. Ha "lazább" a társoság, akkor a "bulin" hord, de könyörgöm: NE A SZERTARTÁSON!!!

2014. jún. 22. 22:31
 34/34 anonim ***** válasza:
Konkrétan közönséges... nem azt sugallja, hogy valaki csak egy férfinak akarná elkötelezni magát........
2014. jún. 22. 22:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!