Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek egy ilyen/ehhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy ilyen/ehhez hasonló ruha jó lesz a polgári szertartásra?

Figyelt kérdés
[link]
2014. márc. 30. 13:16
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
63%

". A férfi azért csinálja végig, mert neki fontosabb a szerelme boldogsága mint a saját vágyai (ami általában egy pici, meghitt esküvő)"

De te ezzel azt feltételezed, hogy senkinek nincs kis meghitt esküvője, vagy hogy a férfi nem is vágyik az esküvőre...

Nálunk nem volt 100 fős bazári bolondozás, ha ez érdekel...

2014. márc. 30. 14:05
 22/34 anonim ***** válasza:
15%
Nem feltételezek. Tény, hogy vannak kis esküvők. Az is tény, hogy a nők döntő többsége nagy esküvőről álmodik. Végül pedig hogy kerül a csizma az asztalra? Ki mondta, hogy a férfiak nem vágynak esküvőre? Cizelláltabban kéne megközelíteni a kérdést neked is. Egyebekben pedig a véleményem változatlan, mindenki olyan ruhában mondja ki az igent, amilyenben szeretné.
2014. márc. 30. 14:09
 23/34 anonim ***** válasza:
43%
Semmilyen alkalomra nem való. Súlyos ízlésficamra és magamutogatási szándékra vall, hogy egyáltalán megfordult a fejedben, hogy egy ehhez hasonlót vegyél fel.
2014. márc. 30. 14:18
 24/34 anonim ***** válasza:
Bulizáshoz jó ez a ruha, de esküvőre nem jó senkinek.
2014. márc. 30. 14:44
 25/34 anonim ***** válasza:
Szerintem varrasd meg csak kisebb kivágással!:)
2014. márc. 30. 18:26
 26/34 anonim ***** válasza:
50%
Ha ezt veszed fel esküvőre, te leszel a legjelentéktelenebb mindenki közül. Szombat esti buliba esetleg, de én még oda sem venném fel, közönséges és ízléstelen.
2014. ápr. 1. 09:20
 27/34 anonim válasza:
Hát ha ugyan igy akarod viselni mint ó csak termeszetesen te vagy benne inkább cici bemutatora
2014. ápr. 1. 20:08
 28/34 anonim ***** válasza:

én egyszerűbb nyári ruhát javasolnék, amikre nem találtam képet a neten, de sima egyenes vonalú hosszú, felül spagetti pántos, kicsit fényesebb anyagból, olyan selymes

vagy ilyesmit ami elegánsabb, csak kicsit le van csúszva a modellen...

[link]

2014. ápr. 5. 14:21
 29/34 anonim ***** válasza:
Nekem a színével van bajom. Csak a ruhás, szoknyás összeállítás mutat jól fehér színben, ha nadrág + felsőben mész, akkor az bénán néz ki, ha fehér.
2014. jún. 22. 18:44
 30/34 anonim ***** válasza:
Abból a dekoltázsból nem kell ügyet csinálni, csak fel kell venni hozzá egy testszínű vállpántos topot, vagy nekem mindegy, hogy mit, akár hosszúujjút is felvehetsz, lényeg, hogy ne a melltartód lógjon ki belőle, hanem takarja azt a részt.
2014. jún. 22. 18:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!