Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy ilyen/ehhez hasonló ruha jó lesz a polgári szertartásra?
2014. márc. 30. 13:16
11/34 anonim válasza:
Kifejtenéd, hogy akkor szerinted minek minősül az átlátszó felső köldökig tartó kivágással?
12/34 anonim válasza:
Van egy ilyen felső ruhám, középen felvágom aztán kész az esküvői ruha:)
13/34 anonim válasza:
4# vagyok, igen, pont úgy értettem a stílusost ahogy leírták. Ilyet nem veszük fel teszem azt egy olyan lagziba, amit egy iskolai menzán tartanak. :D Oké, ez nagyon sarkos példa volt, de érted... Egy sátras lagziban pedig szerintem év tizedekig beszélnének arról, aki ezt felveszi.
14/34 anonim válasza:
hasközépig tart a dekoltázsa...szerintem ez elég kihívó, főleg egy esküvőn. csinos lehet a ruha egy buliban, de nem egy esküvőn!
15/34 anonim válasza:
Ez a ruha úgy ahogy van, számomra csúnya.
Esküvőre meg akár vendégként, akár menyasszonyként nagyon-nagyon kihívó és közönséges.
Ha már minden áron fehér nadrág és fehér felső közt vacillálsz, akkor inkább egy ilyen sokkal szebb és odaillő, egy fehér felsővel a ruha alá, ez inkább való egy esküvőre menyasszonynak, mint az általad elképzelt. És nem azt mondom, hogy ez a ruha éppen tetszetős lenne bárkinek, csak a hasonlításképp, hogy ez inkább való egy esküvőre:
16/34 anonim válasza:
Szerintem ne hallgass senkire! Csak magadra. Butaság ilyet kérdezni. Ez a te nagy napod, legyen olyan amilyet szeretnél. Az életben úgy is ez az egyetlen és vissza nem térő alkalom, hogy minden rólad szóljon. és igen, tudom, hogy ott a vőlegény is:) de a férfiaknak ez a ceremónia rész csak púp a hátukon. Értünk csinálják, és felhőtlenül boldognak akarnak minket látni. Ilyen egyszerű. Speciel nekem sem tetszik, de ez ízlés dolga.
17/34 anonim válasza:
" vissza nem térő alkalom"
Jobb eseteben, de ha a háromból a bűvös kettőben van akkor sajna nem.
18/34 A kérdező kommentje:
A köldökig tartó dekoltázstól én is eltekintenék, az tényleg nem esküvőre való.
2014. márc. 30. 13:51
19/34 anonim válasza:
"de a férfiaknak ez a ceremónia rész csak púp a hátukon"
A te vőlegényedhez se mennék hozzá :D
Az enyém jobban várta az esküvőt kb. mint én.
20/34 anonim válasza:
Nos nem az minősít egy férfit, hogy mennyire várja a bazári bolondozást 100 ember előtt. Ez nem azt jelenti, hogy nem akar egy életre hűséget fogadni és elköteleződni, hanem azt, hogy a külsőségek nem érdeklik. Lehet, hogy a te párod nagyon szeret szalvétákat válogatni, masnikat nézegetni és dekort barkácsolni, de hidd el nem ez a jellemző. A férfi azért csinálja végig, mert neki fontosabb a szerelme boldogsága mint a saját vágyai (ami általában egy pici, meghitt esküvő). Ami meg a vissza nem térő alkalmat illeti, igen az igazi nagy esküvő egyszer jön el. Mert a második, harmadik tizedik már nem ugyanolyan. Még a nő érzelmi aspektusából sem, nemhogy a férfiéból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!