Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 3 hónapos kisbabát lagziba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hónapos kisbabát lagziba?

Figyelt kérdés

Idén lesz az esküvőm,2 hónap múlva pontosan. Elég messze lesz az esküvő,és a lakodalom a régi otthonomtól, több száz km-re Ezért is gondoltuk úgy a párommal,hogy csak szűk család lesz meghívva , és a nagyon közeli barátok.

Én sok barátommal nem tartom már a kapcsolatot, 1-1 volt osztálytársammal maximum, de ezek közül is csak egy lányt hívok,és az ő párját.

Nagyon ritkán beszélek régi ismerősökkel rajta kívül.

Nem régiben rám írt az egyik volt barátnőm, aki terhes volt akkor már, az utolsó hónapokban járt.

Elég pofátlan módon meg akart hívatni magát az esküvőre, mikor eszembe se jutott.

azt mondta, hogy ha megszületik a baba,ide költöznek, ahol most mi lakunk, szóval nekik nem tart sokból eljönni, és régen volt már jó lakodalomban.

Csak néztem,hogy ezt hogy gondolta? egy 2-3 hónapos kisbabával jönne el? Igaz,nekem még nincs gyerekem,de így belegondolva... végig fogja sírni az egészet? Vagy majd ott szoptatja a vendégek előtt? Mégis hogy gondolta ezt? ha baba nem lenne, akkor se hívtam volna, de így meg főleg nem akarom, hiszen nem hiszem hogy egy 2-3 hónapos kisbaba jól érezné magát egy zajos lakodalomban egész éjjel.

Sőt nem 1-2 éves gyerekről beszélünk, akit otthon lehet hagyni a mamával.

Olyan kellemetlen volt ez az egész,mikor egyszer csak benyögte, én pedig nagyon nem szeretném meghívni főleg nem így. Szerintetek ezt hogy lehetne tapintatosan megmondani?

2014. márc. 28. 10:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
84%

szerintem a babát nem akarné vinni..

én is konkrétan megmondanám, hogy szűkkörű lesz

2014. márc. 28. 11:11
 12/23 anonim ***** válasza:
86%

"Mikor megkérdeztem,mivel jönnének, azt mondta a lány, busszal"

Mondjuk ezt teljesen értelmetlen volt megkérdezni, ha nem akarod meghívni.....

2014. márc. 28. 11:14
 13/23 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem ne is beszelj az eskuvorol neki. Ha o szobahozza, tereld masfele a temat, maximum tegyel megjegyzest, hogy szukkoru lesz, a legszorosabb csaladtagokkal.

Ha kifejezetten rakerdez, hogy mehetne-e, akkor egyertelmuen mondd meg, hogy szukkorure tervezitek.

2014. márc. 28. 11:15
 14/23 anonim ***** válasza:
75%
Ilyet se hallottam még hogy meghívatja magát, eszem megáll... Nálunk a családban nemrég volt lagzi, a vőlegény meghívott egy idősebbet a családból, pedig velünk is tartja a kapcsolatot, mi kimaradtunk, de még csak nem is reklamáltunk, hiszen az ő dolga! Valahol még örültem is neki, hogy két kicsi gyerekkel nem kell utaznom a világ végére és nem kell ajándékért rohangálni, pedig ott nagy lagzi volt, barátokkal, ismerősökkel, csak mi pont kiestünk a körből, nem lett sértődés.
2014. márc. 28. 11:37
 15/23 anonim ***** válasza:
87%
Olyan nincs, hogy meghívatja magát, ha az esküvőről beszél, tereld másra a szót, esetleg beszélj arról, hogy nagyon szűk körben fogjátok ünnepelni. A gyereket nem kell szóba hozni.
2014. márc. 28. 15:38
 16/23 anonim ***** válasza:
87%

Én is elég pofátlanságnak érzem, ha valaki meghívatja magát. Szerintem mondd meg neki kerek perec, hogy kedves xy, mi szűk családi körben gondolkodunk, barátokat nem fogunk meghívni, egyet sem. Ebből csak ért.

Egyébként én sem indulnék el ilyen pici babával, bulizni úgysem tud miatta, mert figyelnie kell rá, ha elalszik, akkor meg nem maradhat bent vele a zene-bona kellős közepén. Akkor meg minek akar lagziba menni?

2014. márc. 28. 16:08
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Gátlástalan pofátlan tolakodás, és irtó kellemetlen, mert nem akarod megbántani, és azt sem tudd mit mondj, hogy hogyan tudasd vele, hogy nem fogod meghívni. Bizonyára nincs is olyan közeli az a barátság, csak az egyik fél hiszi.

Mindenképp mihamarabb megmondanám neki és nem csinálnék belőle különösebben leleki ismeret furdalást, hogy remélem nem bántalak meg de nem lesz akkora lakodalom hogy vendégeket hívnánk.

A kisbabáról csak annyit,semmi keresnivalója egy éjszakai ünnepségen, az anyuka pedig nem ismeri a határokat :) .

A mama jobban tenné ha hallgatna, amennyiben tudja mi az hogy szeretem az unokámat, és nem fenyegetőzne hogy lesz még sírás. Az apukádat te ismered. Elég kellemetlen az egész .

2014. márc. 28. 16:22
 18/23 anonim ***** válasza:
63%
Egyszerű: úgy írd meg meghívót, hogy számukra csak a szertartásra szóló legyen, a lakodalomba ne. Nincs gond.
2014. márc. 28. 18:04
 19/23 anonim válasza:
100%

húh, utolsó, erről eszembe jutott az, hogy mi is kétféle meghívót csináltunk, egyértelműen egy szertartásra meghívót és egy szertartásra plusz lagzira meghívót, mégis volt, aki azt hitte, a szertartásos lagzit is jelent... iszonyú kellemetlen volt :S

én is megmondanám egyértelműen, hogy ne haragudjon, de szűk körben tartjátok az esküvőt.

2014. márc. 28. 20:47
 20/23 anonim ***** válasza:
Akik azt írják, hogy csak a szertartásra hívja meg: azt is végigbőgheti a gyerek...
2014. márc. 31. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!