Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
100 fős lakodalom kaja költsége kb mennyi?
Figyelt kérdés
Május 10.-én lesz az esküvőm. igazából olyan 80 főt hívunk a vacsira, de kicsit többel, 100 fővel számolunk a biztonság kedvéért. Előételnek kaszinótojást tervezünk, levesnek tárkonyos ragulevest, főételnek pedig sültes tálat (sült csirke, karaj, rántott hús, fasírt, rántott gomba, rántott sajt...), és köretnek krumplipürét és párolt rizst. Éjfélkor pedig töltött káposzta lenne...Ha a szakács és pincérek díját nem számolom, akkor mennyivel kell számolni fejenként? Köszi a segítséget!2014. márc. 26. 19:51
21/23 A kérdező kommentje:
Az alapanyagokat természetesen nem 100 főre fogjuk számolni, de szeretném a költségvetéskor kicsit bőre szabni, hogy ne legyen kellemetlen meglepetés...Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2014. márc. 27. 21:34
22/23 Andtica válasza:
Kedves Kérdező! Mi is főzetünk az augusztusi lagzinkra. Már minden le van fixálva. Nekünk nagyjából így fog alakulni. (nem pontosan egyezik a tieddel, de viszonyításnak lehet jó! 90fő-re lesz főzve. )
Tyúkhúsleves, csigatésztával : kb. 25ezer
Töltött káposzta: kb. 35ezer
Sertés vegyes pörkölt : kb. 35ezer
éjféli sültes tál( nagyjából amiket Te írtál) : kb. 65ezer
Sütemény : kb. 60ezer
ital : kb. 140ezer
Remélem segített egy kicsit! :)
23/23 anonim válasza:
tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de a töltött káposzta olyan étel, amit nem mindenki szeret (pl én nem) kéne mellé még valami más is, hogy mindenki tudjon enni éjfélkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!