Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
100 fős lakodalom kaja költsége kb mennyi?
3-4000..
De ugye az itala. Sok mindig..
Italra kb a kaja felét kell raszámolni, ha te intézed..
Húslevesre mondom, hogy 100 főremminimum 15-18 tyúk( nem fiatal csirke) kell..
A ragu, hát attól függ milyen ragu...
Viszont arra számolhatsz,mhogy éjfelre kb a 2/3 a vagy kevesebb kell a főre számított ételnek.
Addigra sokan elmennek, és / vagy nem esznek..
Plusz sporolós, ha visszatáaltatod az érintetlen sülteket..bár inakább azért szokták csinálni, hogy ne maradjon a nyakukon...
Annyit mégtudok húslevesre(?) hogy ha én vittem volna. Atyúkot akkor a menü fejenként 500-zal lett volna olcsóbb
De
Mi hiába írunk akármit, ha a helyen nem annyiért szerzik be, mint másutt, hiszen megvan a megszokott beszállító, ha is merős a szakács akkor is..
Mi lenne ha őt kérdeznéd meg..?
Nem gúnyolódás,vagy kötözködesből, hanme mert mi is tényleg csak tippelünk.
Ha azt mondod nagyon baráti, és nagyon minden anyagár,makkor szerintem 100 főre, kb 400e lesz a menü
Ez teljesen hihetetlen, május 10.-i esküvőre.
Ilyenkor már javában ki kell h legyen fizetve minden, terem, szakács, stb.
Ismerősök csinálnak mindent, mégis mikor fognak bevásárolni?
Előző hétvégén?
Az ilyet legalább fél évvel korábban szokás leszervezni!
Fejenként 10.000 ft-ot minimum kell számolni, de ha nagy italosok a vendégek, jóval több is lehet.
Teljesen jogos a 13-as, mniért nem a szakácsot kérdezed meg?
Mikor akarod megkérdezni?
Már másfél hónap sincs a nagy napig!
És mi van, ha elfogadhatatlan összeget mond?
komolyan nem értem, pontozzatok le nyugodtan, de ilyen kérdéseket miért vadidegeneknek kell feltenni, mikor már nagyon közel az idő, és "kéznél van" az, aki választ tudna adni?
14
nekünk mindent utólag kellett fizetni..(szombat esküvő, hétfőn fizetni)
1,5 héttel előtte kellett lefixálni a dolgokat, a megrendelés miatt..
volt szerződés, ennyi...
viszont azért most gondolkodni rajta menyi lesz,azért húzós..persze nekünk sem volt sok időnk, hiszen 5 hónappal a lánykérés után volt a nagy nap 100 fővel:)
13-as
Persze, ezen a fórumon mindenkinek mindenki ingyen dolgozik :)
Gondolom a nagymamának meg virágboltja van, és prémium virágdíszek lesznek tőle ingyen, az unokatesó meg dekoros és így tovább. A nagynéni meg persze varrónő, és természetesen élvonalbeli, és ingyen varr 100% hernyóselyem ruhát.
Kezdetnek mondjuk azon spórolj, hogy 80 (fix?) főre ne számolj 100 fős menüt!!!
Felesleges! Eleve fixáld le, mely vendégekre számíthatsz szinte biztosan. Ezen felül tényleg csak azt add hozzá, amit kell: a szolgáltatók vacsoráját (zenekar, fotós max.). Kétlem, hogy ez 20 főt kitesz...
(És nyilván ha jönnek gyerekek, velük is másként kell a menünél számolni, de remélem, erre már gondoltál alapból is!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!