Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyok! Milyen volt/les...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyok! Milyen volt/lesz az esküvőtök? Milyen színek dominálnak illetve mennyien lesznek/voltak ott? Templomi és/vagy polgári mellett döntöttetek? Hogyan viseltétek a hirtelen rátok irányló figyelmet?

Figyelt kérdés
Az én napom ha nem is vészesen, de már közeleg és ilyenkor jól esik hallgatni más lányok/hölgyek/asszonyok tapasztalatait, esetleg ábrándozását. Ez egy kicsit kirángat a félelemmel keveredő izgatottságból, szóval aki hasonlóképp érez vagy csak megosztaná a gondolatait, szívesen meghallgatok mindenkit, hátha egymás segítségére is lehetünk : )

2014. márc. 24. 14:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Polgári megvolt nemrég nagyon szűk körben (összesen velünk együtt voltunk hatan + az anyakönyvvezető), utána beültünk ebédelni spontán egy étterembe. A templomi idén ősszel lesz egy kis templomban, fehér virágok lesznek, kb 60-70 embert hívunk, olyan 40-50-re számítunk, utána szűk körű 15-20 fős ebéd lesz, a díszítés itt is egyszerű, és a fehér szín fog dominálni a virág és egyéb díszítésnél. A mi esküvőnk fő mottója, hogy szépet, de nagyon egyszerűet, a ruhámat is a kicsi templomhoz, és az amúgyis visszafogott ízlésemhez választottam. A polgári nagyon jó volt annak ellenére, hogy rövid volt, és nem mentünk külön házasságkötő terembe, hanem az anyakönyvi hivatal kis szobájában volt, mert külföldön lakás miatt két nappal előtte adtuk be a kérelmet, illetve ekkor beszéltük meg, hogy akkor holnap, vagy holnapután legyen az esküvő:) így, hogy csak páran voltunk, végig tudtunk egymásra figyelni.

Félelem nem volt bennem előtte, már nagyon vártam, azóta kezdett el leesni az egész:)

2014. márc. 26. 12:12
 12/12 anonim ***** válasza:

11-es vagyok, még annyit, hogy mivel mi lagzit nem csinálunk, és vidéken lesz az esküvő, sok felől jönnek, mi csak annyit kértünk, hogy aki tud, az jöjjön el, meg akinek tudunk próbálunk intézni kocsit, de megértjük, hogy lagzi híján lehet, hogy nem mindenki akar eljönni, és azt is megmondtuk, (bár ez templominál amúgyis így van), hogy nehogy hozzanak bármilyen nászajándékot, az az ajándék, ha ott lesznek. Mi inkább belül éljük meg az egésznek a varázsát, nem akarjuk kicsit sem, hogy bármilyen szempontból is a pénzről szóljon, inkább megyünk egy szép hosszú nászútra, de megértem azt is, aki nagy esküvőt akar, mert az is nagyon jó tud lenni.

Kedves Kérdező, és te milyen esküvőt tervezel?

2014. márc. 26. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!