Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek gáz temető mellett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz temető mellett tartani az esküvőt a szabadban?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon romantikus ötlet,a párom is egyetért velem csak attól félünk hogy a vendégek vajon nem találnák-e furcsának a helyszínt :S
2013. aug. 28. 14:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%
Temető? Romantikus a sírok között vigadozni meg ünnepelni?
2013. aug. 28. 15:04
 2/14 anonim ***** válasza:
62%
Ne haragudj, de beteges dolog, hogy egy temetőt romantikusnak tartasz. Továbbá nem hiszem, hogy jól fognak mulatni az idősek, vagy akiknek nemrégiben halt meg valakijük...., mert a legtöbb embernek nem a romantika, hanem egy tragédia jut eszébe erről a helyszínről. Így elsülhet ez nagyon rosszul is!
2013. aug. 28. 15:07
 3/14 anonim ***** válasza:
93%

A mi esküvőnk is végül is a temető mellett volt, mert egy nagyon régi templomban házasodtunk, ami mellett az utca túl oldalán épp egy temető volt. Sok templom épült így, főleg vidéken, ebben nincs semmi fura.

Ha úgy értetted a kérdést, hogy egy temető melletti szabad parkos-ligetes területen tartanátok a bulit, akkor más a helyzet, nem tudom, mi az oka: máshol nincs hely, vagy épp vonzódtok a temetőkhöz? Előbbit kétlem (füves terület sok van), utóbbi no comment...

2013. aug. 28. 15:08
 4/14 anonim ***** válasza:
35%
Egy temetőben mi a romantika? Holtodiglan-holtáiglan? Én biztos nem szeretnék ilyen környezetben vigadni. Szerintem mások sem. Romantikázzatok ketten a temetőben. Szerinted?
2013. aug. 28. 15:08
 5/14 anonim ***** válasza:
78%
Én nem csinálnék belőle problémát, ha oda kellene mennem esküvőre, de biztos, hogy többen nem így látják a helyzetet.
2013. aug. 28. 15:39
 6/14 anonim ***** válasza:
51%

A temetőről nekem az elhunytaim, és a halál jut eszembe.

Nem romantikus annak, akinek már vannak ott szerettei.

Gáz! Vagy inkább embertelenség, érzéketlenség.

Pár idősebb ember, kinek már több a halottja, mint az élő, nem azért fog sírni, mert örül a Ti boldogságotoknak, hanem mert fáj a szíve azokért, akik már a sírban vannak.

2013. aug. 28. 16:20
 7/14 anonim ***** válasza:
63%
Hirtelen egy olyan szó jutott eszembe, amit még sohasem használtam, de szerintem ez illik ide: kegyelet. Számomra iszonyatosan visszatetsző dolog bulit rendezni temető mellett, még ha lagzinak hívod is. Az emberek majd iszogatnak, páran lerészegednek, ők majd behánynak-bevizelnek a sírok közé, mert a részeg ember már csak olyan.. szerinted ez romantikus? :(
2013. aug. 28. 18:47
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Elég bizarr az ötlet,a te fejedben meg gondok vannak,ha számodra ez romantikus.
2014. márc. 16. 17:17
 9/14 anonim ***** válasza:
24%
A nászéjszakát meg rögtön meg is tarthatjátok a krematóriumban!!
2014. márc. 16. 19:38
 10/14 anonim ***** válasza:
49%
Ha mondjuk a temető mellett van a templom, akkor érthető. De ha a temető mellett akartok mulatozni, az tényleg elég gáz. Abba is gondoljatok bele, hogy lehet, valaki épp akkor megy ki egy nemrég elhunyt hozzátartozójához és nem tud csöndben gyászolni, mert ti ott csujogattok.
2014. márc. 16. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!