Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz temető mellett tartani az esküvőt a szabadban?
A ceremóniát szeretnétek ott tartani vagy a bulit? Vagy mind kettőt?
A ceremónia ott szerintem is romantikus lenne.
Viszont a buli részénél aggódnék, hogy nem csinál-e hülyeséget valaki a temető láttán, miután sírósra itta magát. (Nem arra gondolok, h öngyilkos lesz. :-) Hanem amit föntebb írt valaki, hogy össze szemetelik, oda hánynak, megrongálják.) Attól minden esetre nem félnék, hogy valaki este menne a szomszéd temetőbe gyászolni.
Ha nem konkrétan a temetőben lesz a lagzi és normális a társaság, akkor senki nem fog odahányni, odaszemetelni. Ennyi erővel egy szép park, vagy műemlék közelében se tartsunk lagzit, hátha a kedves vendégek összehányják.
De tényleg bizarr hely, ha nem emos, vagy hasonló a társaság, akkor lehet, hogy feszélyezve érzik magukat majd.
Nekem egy temető kellős közepén volt az esküvőm, merthogy ott a templom. Nálunk ezen senki se volt meglepve, hisz minden egyházi esküvő ott szokott lenni. De olyan esküvőn is voltam már, amit az örömapa sírjánál tartottak. Szegény egy héttel az esküvő előtt halt meg (várható volt, rákos volt szegény), előző nap temették el. Senkinek se volt kedve vigadni, így tulajdonképpen a lagziból halotti tor lett.
De, ha egy apró szikrája is felmerül, hogy a vendégeknek furcsa lesz, mert felétek ez nem szokás, akkor bizony furcsa lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!