Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mindenképpen szeretném felvenn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenképpen szeretném felvenni a férjem nevét, de hogyan?

Figyelt kérdés
Szerintetek?
2014. márc. 18. 16:31
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

"Miért lenne baj, hogy az egyik válaszoló szerint jó, ha felveszi valaki a férj nevét? Szerinte igen, és? Ebben mi a bicskanyitogató? (Annak, aki vélhetőleg idegbeteg maximum)"

Nem kifejezetten erre írtam, hogy felidegesít, hanem a tradíciókat mindenek fölé helyező gondolkodásmódra. Hogy miért? Mert engem mindenre enged következtetni, csak arra nem, hogy az ilyen észjárású illető képes előrukkolni új, saját gondolatokkal/ötletekkel. Máskülönben nem fogadná be egy az egyben, amivel a fejét tömik az idősebbek és a többség.

"Érzelmileg intelligens ember nem fogalmaz meg olyant, amivel másokat sért. (Ha csak nem válaszreakcióként.)"

A zárójelezett kiegészítésen mosolyogtam egy jót. Látom, neked is feltűnt, hogy anélkül saját magadat is emocionálisan analfabétának nevezted volna. Csakhogy ez nem válaszreakció volt. Leírtam a saját véleményemet, ügyeltem, hogy ne ócsároljak senkit (csupán pár szó erejéig említettem meg, mit vált ki belőlem egy-két megnyilvánulás), mire te leidegbetegeztél. Azért szerintem érezhető az árnyalatnyi különbség a kettőnk stílusa között.

(#13 voltam)

2014. márc. 21. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!