Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet két tanúm az esküvőmön? Vagy mit csináljak szerintetek?
#11,
neki az ő legjobb barátja. Gondoltam arra is, hogy megkérem, kérje fel tanújának az én egyik barátomat, végülis jóban vannak. Csak nem igazán akarok beleszólni, hogy ki lesz az ő tanúja, korai lenne még elkezdeni a házisárkánnyá válást így az esküvő előtt. :D
A Jóbarátok sorozatban volt úgy, hogy körbeért a tanúskodás a három barátnő között. Esetetekben ti vagytok Anna, Beáta és Cecília - Anna felkéri Beátát tanúnak, Beáta felkéri Cecíliát, Cecília pedig Annát. Ez az egyik lehetőség.
A másik pedig az, hogy választasz. Nálunk volt ilyen helyzet, a gyerekkori legjobb barátnőmmel. Van egy másik agyon jó barátnője, aki elég labilis érzelmileg, és amikor meghallotta, hogy esküvő lesz, "lecsapott" a tanúságra. A barátnőm engem szeretett volna felkérni, az ő esküvőjén is én voltam a tanú, gimis korunk óta így terveztük. De ha ennek a másik lánynak megmondta volna, akkor az életben többet szóba nem állt volna vele, az biztos... Szóval megbeszéltük, hogy ez van, de lélekben ő engem tart tanúnak, ennyi. :) Azért vagyunk legjobb barátnők, mert egy ilyen helyzet meg sem kottyan nekünk, nem ezen múlik a szeretet, ami összetart minket lassan 20 éve. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!