Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lehet két tanúm az esküvőmön?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet két tanúm az esküvőmön? Vagy mit csináljak szerintetek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy hülyeség a kérdés, de nagyon nem tudok választani a két legjobb barátom között, hogy ki legyen a tanúm. Ilyenkor mit lehet tenni? Gondolom, mindkettőjüket nem kérhetem fel. Csak polgári esküvő lesz.

2014. márc. 13. 09:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%
A párosnak ki lesz a tanúja?
2014. márc. 13. 10:17
 12/18 A kérdező kommentje:

#11,

neki az ő legjobb barátja. Gondoltam arra is, hogy megkérem, kérje fel tanújának az én egyik barátomat, végülis jóban vannak. Csak nem igazán akarok beleszólni, hogy ki lesz az ő tanúja, korai lenne még elkezdeni a házisárkánnyá válást így az esküvő előtt. :D

2014. márc. 13. 10:27
 13/18 anonim ***** válasza:
79%

A Jóbarátok sorozatban volt úgy, hogy körbeért a tanúskodás a három barátnő között. Esetetekben ti vagytok Anna, Beáta és Cecília - Anna felkéri Beátát tanúnak, Beáta felkéri Cecíliát, Cecília pedig Annát. Ez az egyik lehetőség.

A másik pedig az, hogy választasz. Nálunk volt ilyen helyzet, a gyerekkori legjobb barátnőmmel. Van egy másik agyon jó barátnője, aki elég labilis érzelmileg, és amikor meghallotta, hogy esküvő lesz, "lecsapott" a tanúságra. A barátnőm engem szeretett volna felkérni, az ő esküvőjén is én voltam a tanú, gimis korunk óta így terveztük. De ha ennek a másik lánynak megmondta volna, akkor az életben többet szóba nem állt volna vele, az biztos... Szóval megbeszéltük, hogy ez van, de lélekben ő engem tart tanúnak, ennyi. :) Azért vagyunk legjobb barátnők, mert egy ilyen helyzet meg sem kottyan nekünk, nem ezen múlik a szeretet, ami összetart minket lassan 20 éve. :)

2014. márc. 13. 10:55
 14/18 anonim ***** válasza:
70%
13-as vagyok, jól elírtam. :) Helyesen: az én esküvőmön ő volt a tanú. Elnézést. :)
2014. márc. 13. 10:56
 15/18 anonim ***** válasza:
70%
13-as vagyok, jól elírtam. :) Helyesen: az én esküvőmön ő volt a tanú. :)
2014. márc. 13. 10:58
 16/18 anonim ***** válasza:
70%
Kérdezd meg tőlük, hogy szerintük melyikőjüket válaszd, aztán döntsék el ők maguk között! :)
2014. márc. 13. 11:06
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem sorsoljátok ki. Ha meg a másik nem fogadja el, akkor meg az nem is barát, hiszen felnőtt emberként fel kéne tudni fogni, hogy egy embernek csak egy tanúja lehet. Én úgy gondolom, hogy nem egy olyan nagy dolog tanúnak lenni, ez csak egy jogi szükségesség. Nem ettől függ a barátság. Értem én, hogy ez egy gesztus is egyben, de akkor sem lehet két tanú. Vagy az is jó, amit feljebb írtak: A-nak B, B-nek C és C-nek A lesz a tanúja és akkor nincs sértődés.
2014. márc. 14. 15:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Mi alapján választottál végül?
2018. júl. 27. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!