Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Félek, hogy apukám túl sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy apukám túl sokat iszik az esküvőmön? Volt valaki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Hazudnék, ha azt mondanám,hogy nem szereti az italt. Nem csinál botrányt sosem, nem az a fajta, most sem ezzel lenne a probléma, meg beszéltem is vele, hogy igyanak, mulassanak persze, de kérem, hogy tartsa magát. Mi van, ha ott fog nekem tántorogni?

Kicsit félek.... :(

2013. szept. 24. 13:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Semmi,rokonok is ismerik gondolom.

Nálunk nagypapám és aps volt ilyen,tudtuk,hogy úgyis sárga földig isszák magukat,igy csak annyit kértünk,vacsi végéig ne legyenek becsiccsentve.ehhez tartották is magukat,aztán kezdtek vedelni (az ár az volt).

2013. szept. 24. 13:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy nálatok milyen az összetétel, de amilyen esküvőkön én eddig voltam, ott a végén konkrétan a násznép 1/3-a tántorgott. :-) Ilyen esetben nem lenne egy túl feltűnő jelenség egy síugró örömapa.
2013. szept. 24. 13:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt, a férjem apja alkoholista. Az unokatestvére (testvére nincs) megy a gyerekei figyeltek oda rá, hogy ne igyon többet, mint kéne, de azért így is gáz volt egy kicsit. Szüleimnek előre elmondtam, hogy ez van, meghívjuk, mert úgy illik, de szíve szerint a férjem se hívta volna meg. A férjem 6 éves volt, amikor a szülei elváltak, azóta le se sz@rja a gyerekeit, de az anyósom erősködött, hogy illik meghívni, milyen dolog ez... Persze mellé ülni már nem akart. Túléltük.
2013. szept. 24. 13:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 hónap múlva lesz esküvőm, és őszintén szólva én is nagyon félek, bár én nem apám miatt, hanem a bátyám miatt aggódom. Sajnos ő az a fajta alkoholista, aki ha iszik, kiszámíthatatlan, hogy milyen lesz a hangulata. Lehet, hogy tök jó kedve lesz és minden rendben, de attól tartok inkább, hogy neki áll kötekedni, vagy ha rossz hangulata lesz, azt megpróbálja másra rányomni és ha senki nem foglalkozik vele, akkor meg tombol. Szó szerint. Én megbeszéltem apummal és a vőlegényemmel is, hogy ha tesóm erre a szintre jut, akkor kidobják, mese nincs. Tudom, hogy csúnyán hangzik, de nálunk nincs más megoldás. Ha még csak tántorogna, az istenes lenne. :/
2013. szept. 24. 13:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem csak iszik egész este, de mellé eszik is akkor nem lesz baj. Azért a magyaros konyha jól fel tudja szívni az alkoholt, nálunk mindenki rengeteget ivott ( főként a fiatalok), de senki nem volt minősíthetetlen, mert ettek is mellé, így nem rúgtak be annyira. Esetleg szólj anyukádnak, hogy figyeljen oda erre, vagy tesódnak...stb.
2013. szept. 24. 14:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Jó megoldás, ha valaki figyel rá. Meg enni, enni, enni. Én teljesen berúgok 2 pohár fröccstől, de még a sörtől is(!!!) ha nem eszem, de ha eszem 4 se árt meg. Etessétek figyeljetek oda és akkor nem lesz baj. Főleg, ha csak tántorog. Nem gond tántorogni fognak ott még mások is.

25/N

2013. szept. 24. 14:17
 7/9 anonim ***** válasza:
60%

Ne félj, csak nyugi. :)

Beszélj vele, és beszélj egy másik emberrel is, aki odafigyel rá. Ha apukád mégis lerészegedne és cirkuszt csapna, akkor BIZTOSAN lesz két markos erős ember, aki kihajítja a francba.

2013. szept. 24. 18:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Mindenképpen figyelje vki, és még egyszer beszélj apukáddal, hogy ezt nem fogod az esküvődön tűrni.
2013. szept. 24. 19:59
 9/9 intrepid ***** válasza:
Ilyenkor készenlétben egy fekvőhely, azután fektessétek a szép paplanos ágyba, és nyomjatok csókot a részeg pofájára! xD.
2014. máj. 6. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!