Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan tudassam anyámmal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudassam anyámmal, hogy ne rùgjon be az esküvőmön?

Figyelt kérdés
Anyám sajnos szeret nagyon sokat inni. Tömény, bor, sör minden mennyiségben, és addig iszik, amíg van ital. A leendő örömszülők összeismerkedésekor is totálisan berùgott, a végén már alig tudott beszélni. Nem a lagzi, mulatás ideje alatt félek, hogy lerészegedik, hanem már reggelről. És irtó kelletlen lenne ha hangosan harsogna, meg vihogna a szertartás alatt, utána. Megmondani nem tudom neki, hogy ne igyon, mert meg van győződve róla, hogy ő nem iszik. Segítsetek :(
2013. máj. 13. 16:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg nem tudna valaki figyelni rá egész idő alatt?

Ha pedig erre nincs lehetőség, akkor kerek perec meg kell neki mondani, hogy nem akarod megbántani, de szeretnéd, ha odafigyelne, és nem inna, mert nagyon kellemetlen helyzetbe hozna titeket az esküvődön.

2013. máj. 13. 16:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én elmondanám neki, hogy ha berúgik, akkor bizony haza lesz vitetve, mert nem hozhat titeket kellemetlen helyzetbe ezen a napon ami rólatok kell hogy szóljon!
2013. máj. 13. 16:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
testvér vagy más közeli rokon nincs, aki figyelne rá, és eltávolítaná, ha esetleg baj van?
2013. máj. 13. 16:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Adjatok neki citromos vizet.

Én megmondanám neki ,hogy nagyon kellemetlen lenne ,hogy a ti napotokon ő rá kellene figyelj így vagy jön ,de nem iszik vagy ihat ,de akkor nem látod szívesen az esküvődön.

2013. máj. 13. 16:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Anno a rokonom esküvőjén meg lett neki mondva, hogy ha iszik, ki lesz vágva. Így nem ivott, de rettentő rosszul érezte magát emiatt. Másnap jól bepótolta.. Sajnos az a baj, hogy reggel felkel, és ha akar, ùgyis leissza magát, mire odaérünk a templomba. Tanácstalan vagyok, és elkeseredett. Attól tartok, hogy veszekedne velem, ha közölném, hogy nincs ital aznapra..
2013. máj. 13. 17:05
 6/8 anonim ***** válasza:
87%
Nem kell őt sajnálni. Az alkoholizmus betegség, kezelni kell. Ha nem fogja fel, viselje a következményeit! Te pedig legyél vele szigorú ha másból nem ért!
2013. máj. 13. 17:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Na ezzel én is megszenvedtem, csak nekem apámmal van ez.

Komolyan, előre féltem, hogy már a szertartásra is részegen jön oda, de előre megmondtam neki, hogy ne merjen oda úgy odajönni, utána a lagziban ihat, de legalább pár órát bírjon ki. Szóval tisztázd vele és kérd meg.

Szerencsére a szertartást józanon végig bírta, aztán neki állt inni, de hála égnek egész este csak ült azt ivott, mikor meg hazamenetel volt beült a kocsiba és kész, megúsztam mindenféle leégetés nélkül.

2013. máj. 13. 18:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Csak egy ötlet mi lenne ha nem lenne ital csak magán a lagzin? Addig készüljetek limonádéval, üdítővel szörpökkel. Nagyon ízlésesen lehet tálalni. Anyukád felé (ill más felé is) lehet az a hivatkozás, hogy azért nincs alkohol, hogy ne érezzék rosszul magukat azok, akik vezetnek és ezért nem ihatnak.
2013. máj. 14. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!