Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő egy héten belül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő egy héten belül?

Figyelt kérdés
Mo-n megoldható ilyen? Nem lagzi kéne, csak egy papír.

2014. márc. 6. 15:16
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Megegyszer leirom: ha veletlenul sikerulne is a kerdezonek hipphopp hazassagot kotnie, a gyereknek akkor sem lesz a ferj az apja, vagy a gondviseloje. Az anyja ferje lesz, nulla torvenyes joggal. Mint hazastars orokbe fogadhatja agyermeket -eselytelen, ha epp gyamugyi eljaras folyik- vagy apasagi nyilatkozatot tehet, ha ures az apai statusz. De a hazassagtol nem lesz apa, az biztos.
2014. márc. 6. 19:36
 32/36 A kérdező kommentje:

Voltam már pszichológusnál, kb. semmire nem jó, csak az időmet veszi el. Egy jó baráttal ezerszer többre mennék. A védőnő meg hogy egy másik ember szavaival éljek, nem szakma, hanem állapot. Nem elég, hogy csomó hülyeséget mond (mert épp az a legújabban elfogadott nagyokos baromság, és még két védőnő sem mondja ugyanazt), ha valami nem tetszik neki, átmegy elviselhetetlen hárpiába, és lekiabálja a fejed, pedig a gyerek jól van, szépen fejlődik, vidám, mozgékony, nem szenved hiányt semmiben.

Az esküvő meg lehet, hogy hülyeség, de egy apasági nem, mert bizony az apa nem szerepel még az anyakönyvben, és ez még nehezményezték is.

2014. márc. 6. 20:01
 33/36 A kérdező kommentje:
A házassággal az én státuszom változna meg egyébként. Teljesen másképpen kezelnek egy egyedülálló szülőt, ha hülyeséget csinál, pontosan azért, mert egyedül van.
2014. márc. 6. 20:08
 34/36 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, van egyáltalán olyan ember akire hallgatsz? Akinek meghallgatod és megfogad a tanácsát? Vagy úgy gondolod, hogy mindenki hülye körülötted? Vagy csak azok, akiknek nem tetszik a véleménye? Szerintem te egyáltalán nem akarod a saját gyógyulásodat, ami igazából a te dolgod lenne, de én ezek után nem csodálkoznék ha a gyámügy beállítana hozzád. És csak hogy tudd, ez már nem rólad fog szólni, hanem a gyerekről. Bár van egy olyan érzésem, hogy fogsz te még szakemberhez menni.
2014. márc. 6. 20:09
 35/36 anonim ***** válasza:
95%
Aha, és férj ott lesz mindig a két méteres környezetedben? Egyébként pedig egy valamire való, gondoskodó és szerető férj nem hagyná annyiban, hogy az öngyilkossággal baráti kapcsolatban lévő felesége csak úgy eltéblábolja a dolgot. Mert tudod, ha szeretne, akkor ő is azt akarná, hogy kiderüljön, mi a probléma, és legyen kezelve, és aggódna, hogy vajon legközelebb is csak magadban teszel kárt, vagy a gyerekedben is. Én legalábbis ilyen férjet szeretnék, nem csak egy alibit, aki azért van, hogy többen legyünk a lakásban és azt mondhassam, hogy de hát én most már nem is vagyok egyedül.
2014. márc. 6. 20:13
 36/36 anonim ***** válasza:
80%

kisgyermekgondozónak tanulok....az egyik tanárunk védőnő...persze, hogy a nyakadra jár, mert ha történik valami veled, a gyerekkel...akkor elsősorban őt fogják felelősségre vonni....persze, hogy nem hiszi el, nem bizik benned, hogy még egyszer nem fog az öngyilkossági kísérlet előfordulni...ha téged meglopnának, te elhinnéd, hogy többé nem fog megtörténni?...valszeg nem, te is gyanakodnál és megelőznéd a bajt...

járj el pszichológushoz, beszélgess egy jó baráttal mellette (ha az többet segít)....de ha azt akarod, hogy a gyerek veled maradjon, akkor menj el és tégy úgy, ahogy a védőnő és a többi illetékes mond....nem is értem, hogy tudsz ennyire felelőtlen lenni, hogy tudod ezt az egészet semmibe venni...érzelmileg, idegileg labilis vagy, mutatja ez azt, hogy rászoksz a dohányzásra stb....egyáltalán nem vagy beszámítható, hiába gondolod magad annak...akár szülés utáni depressziód is lehet, bármi...én biztos nem hagynám ennyiben...

körülötted az emberek, a családod mit mond?

2014. márc. 7. 09:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!