Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő egy héten belül?
Voltam már pszichológusnál, kb. semmire nem jó, csak az időmet veszi el. Egy jó baráttal ezerszer többre mennék. A védőnő meg hogy egy másik ember szavaival éljek, nem szakma, hanem állapot. Nem elég, hogy csomó hülyeséget mond (mert épp az a legújabban elfogadott nagyokos baromság, és még két védőnő sem mondja ugyanazt), ha valami nem tetszik neki, átmegy elviselhetetlen hárpiába, és lekiabálja a fejed, pedig a gyerek jól van, szépen fejlődik, vidám, mozgékony, nem szenved hiányt semmiben.
Az esküvő meg lehet, hogy hülyeség, de egy apasági nem, mert bizony az apa nem szerepel még az anyakönyvben, és ez még nehezményezték is.
kisgyermekgondozónak tanulok....az egyik tanárunk védőnő...persze, hogy a nyakadra jár, mert ha történik valami veled, a gyerekkel...akkor elsősorban őt fogják felelősségre vonni....persze, hogy nem hiszi el, nem bizik benned, hogy még egyszer nem fog az öngyilkossági kísérlet előfordulni...ha téged meglopnának, te elhinnéd, hogy többé nem fog megtörténni?...valszeg nem, te is gyanakodnál és megelőznéd a bajt...
járj el pszichológushoz, beszélgess egy jó baráttal mellette (ha az többet segít)....de ha azt akarod, hogy a gyerek veled maradjon, akkor menj el és tégy úgy, ahogy a védőnő és a többi illetékes mond....nem is értem, hogy tudsz ennyire felelőtlen lenni, hogy tudod ezt az egészet semmibe venni...érzelmileg, idegileg labilis vagy, mutatja ez azt, hogy rászoksz a dohányzásra stb....egyáltalán nem vagy beszámítható, hiába gondolod magad annak...akár szülés utáni depressziód is lehet, bármi...én biztos nem hagynám ennyiben...
körülötted az emberek, a családod mit mond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!