Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem bolondultatok meg esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bolondultatok meg esküvő előtti héten?

Figyelt kérdés

Most szombaton lesz a lagzink, de esküszöm úgy érzem már nem bírom idegekkel. Étterem, ültetésrend, dekoros, manikür, pedikür, kozmetikus, fodrász, papok, dj, zenekar, fotós, midnenkivel szervezkedni egyeztetni, ki vagyunk már teljesen.

Nálatok is így voltZ

2012. aug. 7. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem bolondultunk meg, amit lehetett egyszerűsítettünk. Manikűrt kihagytam, megoldottam magamnak, mindenki más tudta a dolgát :)
2012. aug. 7. 20:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Minek idegeskedni? jobb lesz neked attól?

Adott egy probléma: tudsz rajta változtatni? jó változtass de minek idegeskednél?

nem tudsz rajta változtatni? mégjobb minek idegesíted magad rajta.

Fogd fel lazán történjék bármi, ez a ti napotok!

2012. aug. 7. 20:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem idegeskedek, csak elegem van a sok tennivalóból. Úgy szeretnék már lazítani egy kicsit és csak várni a nagy napot nyugalomban. Ehelyett egész nap szaladgálunk meg alig vagyunk együtt:(
2012. aug. 7. 20:36
 4/7 anonim ***** válasza:
még van 1,5 hetünk az utolsó hétig, de nem tervezem, h megbolonduljak. étteremmel lefixáltunk mindent, ültetés már rég kész, dekor a héten elkészül, manikűr 1 óra, pedikűr magamnak 1 óra. kozmetikus előző héten, fodrász aznap. lelkész, zenekar tudja és érti a dolgát :) a pénteki nap gáz lesz, az tény. vasalni, mindent összepakolni, átgondolni, kocsit díszíteni, sütit csomagolni... de az 1 nap. ne stresszelj, attól csak kimerülsz.
2012. aug. 7. 21:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem volt még esküvőm, de én egy egyszerű bérmálkozás vagy ballagás előtt is meg tudok bolondulni. Már előre felspannolom magam azon, hogy tudom, hogy a családom mindent túl fog bonyolítani, és semmi/senki nem lesz kész időben. Nem tudom, ez mennyire volt megnyugtató válasz. :D
2012. aug. 7. 22:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem mi házasodunk,hanem párom testvére,de segitünk mindenben nekik,de bolondokháza.

Okulva ebből jvöre mi 2 tanuval megoldjuk:)

2012. aug. 8. 09:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem bolondultunk meg, pedig nekünk sátras volt és a dekort is mi csináltuk. Bulinak fogtuk fel már azt is.
2012. aug. 8. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!