Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő egy héten belül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő egy héten belül?

Figyelt kérdés
Mo-n megoldható ilyen? Nem lagzi kéne, csak egy papír.

2014. márc. 6. 15:16
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
81%
Milyen hivatalos ugy? Lehet, hogy megfelelő indok a felmentesre.
2014. márc. 6. 15:37
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
ha ezt tudjátok igazolni akkor a kérvény beadása után 3 napon belül elvileg válaszol ..aztán időpont, ha olyan helyen csináljátok, ahol nincs nagy foglaltság, akkor kb már azon a héten házasodhat a pár
2014. márc. 6. 15:39
 13/36 A kérdező kommentje:
Azért kellene, hogy nálam maradhasson a gyerek, mert volt egy öngyilkossági kísérletem, ami miatt basztat a védőnő, hogy járjak pszichológushoz, én nem megyek, ezt jelentette a gyerekvédelemnek, én meg nem beszéltem velük, mert csak felbasszák az agyamat, és mdost bajban vagyok, mert ott tart az ügy, hogy vagy együttműködök, vagy családba fogadás lesz, és ha nem csak én lennék a kicsi gyámja, az talán változtatna az ügyön... remélem egy apasági is elég, mert az talán megvan szerdáig :(
2014. márc. 6. 15:48
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nem lesz elég indok.
2014. márc. 6. 15:52
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Hat emiatt nem lesz esküvő, az biztos.

Ésszerűbb lenne együttműködni, mert ha a gyermeket veszélyeztetettnek látják, akkor marhára mindegy, hogy házas vagy e vagy sem, van e apasagi nyilatkozat, vagy sem, ugy elveszik tőled, mint a huzat. Es apukanal se helyezik el, ha ti együtt éltek, nyugi.

16/36 anonim ***** válasza:
56%
Egyebkent pedig a hazassagkotes tol a férj nem lesz a gyermek gyamja.
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

mi lenen ha az öngyilkossági kísérlet miatt tényleg kezeltetnéd magad???

te is tudod, hogy ez nincs rendben

ez tényleg nem elég indolk:(

2014. márc. 6. 15:53
 18/36 A kérdező kommentje:
Akkor miért kérdezgettek a gyerek apjáról? Valamiben csak számít. Ha anyám családba fogadhatja úgy, hogy együtt lakunk..
2014. márc. 6. 15:57
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Számít az apja, persze, mivel azonos szuloi jogai vannak, mint neked. De legjobb tudomásom szerint csakadbafogadas azonos lakcímen nem működik.

Miért nem mész pszichologushoz?

2014. márc. 6. 15:59
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

persze hogy számít, mert kell hogy legyen valaki aki vigyáz a gyerekre, ha téged nem kezelnek, akkor nem igazán vagy beszámítható agyerek részéről

tehát ebben számít a gyerek apja, vagy a párod, , de a házassághoz nem indok, hogy azért kell gyorsan, hogy ne vegyék el a gyereket..

2014. márc. 6. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!