Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg maradi dolog manapság a férjhez menés és a nagy lakodalom?
Ganítom leginkább az anyagiak motiválják azokat, akik nem tartanak nagy lakzit! Mostanában voltunk egy kb. 100 fős lakziban, és elmondások szerint mindennel együtt 1,8 millióba került, pedig nem volt nagy felhajtás!
Én szégyenlem magam, hogy nekem sem telt rendes lakzira, csak a szűk családi kör volt jelen a polgári esküvőn! Templomban se voltunk, és nem volt igazi menyasszonyi ruhája sem a feleségemnek, csak egy kosztümben volt, én meg öltönyben! Nekem a második volt, de neki az első, (igaz a fiunk akkor már két éves volt) de máig is azt érzem, hogy valami pótolhatalanból kimaradt!
Ettől függetlenül boldogan élünk!
szia.mi pont ma jelentkeztünk be házasságkötésre!nekünk hétköznap lesz,és csak a két tanú lesz jelen!azon a hétvégén pedig,kizárólag a szűk családdal,velünk együtt 19fő,elmegyünk és megvacsizunk!egyszerű ruciban,csak a fényképészhez megyünk el,hogy legyen emlék!nem lesz nagy hacacáré,mégis a legboldogabb nő vagyok,hogy megtaláltam azt a férfit akivel kölcsönösen imádjuk egymást!és nem zavar hogy nem lesz habos-babos ruha,meg 10kilométeren vonuló násznép!mert úgy érzem,hogy nálam boldogabb ember nincs a világon!mert tiszta szívből szeretem a párom!
ez az én véleményem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!