Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti mit tennétek a helyünkben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyünkben? Esküvő és meghívottak, de hogyan?

Figyelt kérdés

Mielőtt nekikezdenék, elmondom, hogy egyáltalán nem mocskolódásból írom, amit írok, semmi ellenszenv nincs anyósomék iránt bennem. Pont ezért nehéz ez az egész...Adott a következő helyzet: Augusztusban volt az eljegyzésünk, akkor azt beszéltük meg, hogy akkor tartjuk az esküvőt, amikor meglesz a pénz az előlegekre, fizetendő dolgokra stb...Időközben úgy adódott, hogy lenne egy étterem, ahová mehetnénk kb. 4000 Ft/személy áron, a szüleim jól ismerik a tulajt. Ugyanakkor italt és süteményt vihetnénk. Szép hely. A bökkenő a dologban, hogy mindössze 60, maximum 70 személyes az étterem, s akkor már elég zsúfolt...

Nekem ez maximálisan megfelelne, azonban anyósomék szeretnék a rokonaikat és ismerőseiket meghívni, akiknek voltak már lakodalomban, illetve akit ők még "közelinek" tartanak-első unokatestvérek... (ez relatív, mert mi nem ismerjük ezeket a személyeket...). Részben megértem őket, ugyanakkor anyagi szempontból azt jelenti, hogy nem idén, hanem jövő nyárára halasztódik az esküvőnk.

Ti megpróbálnátok lebeszélni őket? Sokat segítenek bennünket és tényleg bármikor számíthatunk Rájuk, ezért nem szeretnénk megbántani őket.

2014. febr. 28. 18:30
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
90%
Én is így voltam 134 főt összeírtunk, aztán az étterem közölte 100 fő, de nincs tánctér, vagy 60 és mehet a tánc.Szépen neki álltunk szelektálni, először az illendőségi meghívásokat, majd a távoli rokonokat, végül közelit is aki minimum 2 éve nem hallatott magáról.Így mentünk le 67-re azt már megkockáztattuk, persze nem is jött el mindenki, 48 fő maradt. Senki nem haragszik felfogta mindenki az okokat, akkor voltak pofátlan reklamációk, de pont az olyanoktól akit kb általános iskolásként láttam utoljára, azzal közöltem szelektálni kellett és előnyt élveztek akiről 5-10 évente gyakrabban hallunk.
2014. márc. 3. 10:10
 22/23 A kérdező kommentje:

Én ma összeírtam és a "szűk" kör 64 személy...

Nem is értem minek több...

Köszi a választ!

2014. márc. 5. 17:05
 23/23 anonim ***** válasza:
60%
Ên a helyetekben nem engednék nekik. A ti esküvőtök és kész, nem is értem miért szólnak bele a szülők, még az sem jogositja fel őket ha ők fizetik az egészet, nem azért van hogy beleszóljanak a pézért cserébe... Kérdező ha jól értem nektek nem az a gond hogy annyival többe kerülne, hanem hogy szeretnétrk is ott tartani és véges a kapacitása. Plusz én akkor sem vagyok kiváncsi a távoli, sosem látott vagy nem kedvelt rokonokra ha nem kerül pénzbe.
2014. ápr. 2. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!