Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti mit tennétek a helyünkben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyünkben? Esküvő és meghívottak, de hogyan?

Figyelt kérdés

Mielőtt nekikezdenék, elmondom, hogy egyáltalán nem mocskolódásból írom, amit írok, semmi ellenszenv nincs anyósomék iránt bennem. Pont ezért nehéz ez az egész...Adott a következő helyzet: Augusztusban volt az eljegyzésünk, akkor azt beszéltük meg, hogy akkor tartjuk az esküvőt, amikor meglesz a pénz az előlegekre, fizetendő dolgokra stb...Időközben úgy adódott, hogy lenne egy étterem, ahová mehetnénk kb. 4000 Ft/személy áron, a szüleim jól ismerik a tulajt. Ugyanakkor italt és süteményt vihetnénk. Szép hely. A bökkenő a dologban, hogy mindössze 60, maximum 70 személyes az étterem, s akkor már elég zsúfolt...

Nekem ez maximálisan megfelelne, azonban anyósomék szeretnék a rokonaikat és ismerőseiket meghívni, akiknek voltak már lakodalomban, illetve akit ők még "közelinek" tartanak-első unokatestvérek... (ez relatív, mert mi nem ismerjük ezeket a személyeket...). Részben megértem őket, ugyanakkor anyagi szempontból azt jelenti, hogy nem idén, hanem jövő nyárára halasztódik az esküvőnk.

Ti megpróbálnátok lebeszélni őket? Sokat segítenek bennünket és tényleg bármikor számíthatunk Rájuk, ezért nem szeretnénk megbántani őket.

2014. febr. 28. 18:30
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Igazatok van! köszönöm!

Azt hiszem veszünk majd egy mély levegőt :P

2014. febr. 28. 19:02
 12/23 anonim ***** válasza:
80%
Ha anyós a 20. rokont is meg akarja hívni, akkor fizesse ki és kész.
2014. febr. 28. 19:12
 13/23 anonim ***** válasza:
67%
Ha amúgyis rendesek és lehet rájuk számítani, akkor meg fogják érteni. Mondjátok el nekik az okokat, azt is, hogy ha többen lennének, egy évet kéne halasztani az esküvőt, de ti már szeretnétek összeházasodni, és azt szeretnétek, ha ismernétek is a meghívottakat. Mi most szervezzük az esküvőt, leendő apósomék is nagyon rendesek, segítenek mindenben, mert mi külföldről intézzük a magyarországi esküvőt, ő és anyu fizetik felesbe az esküvőt, mégis megértették, hogy nem akarunk nagyot. Lehet másfajta kompromisszumot kötni, pl. vőlegényem videót sem akart, édesapja szeretne, és így rábólintottunk. Mi meghitt, kis esküvőt akartunk, ők pedig elfogadták, mert szeretnek minket.
2014. febr. 28. 19:29
 14/23 anonim ***** válasza:
73%
Én hagynám azzal a feltétellel, hogy az ismeretlen rokonok részét ők fizetik.
2014. febr. 28. 20:42
 15/23 anonim ***** válasza:
82%
Nalunk apukam akarta meghivni az unokatestvereit es azok csaladjait, ami plusz 20 fot jelentett. Megmondtam neki szepen, hogy nincs arra penzunk, hogy olyan 20 ember vacsorajat fizessuk, akiket nem is Ismerunk. De mivel o szerette volna oket, igy kifizette azt a reszt. Csak nalunk volt hely boven.
2014. febr. 28. 20:45
 16/23 anonim ***** válasza:
81%

Nalunk is ez volt, hogy anyukam meg akart hivni embereket akiket en nem is ismertem, mert hogy illik.

Mondtam neki, hogy hivja, de akkor o fizeti az extra koltsegeket. Mondta hogy oke - ugyhogy meg volt beszelve. Ti is mondjatok szerintem ezt!

Majd irj, hogy mit szoltak :)

2014. febr. 28. 23:19
 17/23 anonim ***** válasza:
78%

Ha anyósék kifizetik a plusz emberek költségeit,akkor csak nyugodtan hívják el őket.

Én a helyetekben megmondanám, hogy csak 60 főre van pénz és kész.

2014. márc. 1. 11:52
 18/23 anonim ***** válasza:
83%
én biztosan nem hívnék meg olyan embert akit nem ismerek, illetve a párom sem találkozik sűrűn velük, nem kell mindenkit csak azért meghívni, mert illik, régen ez volt a szokás, de most már mindent jobban át kell gondolni
2014. márc. 1. 14:14
 19/23 anonim ***** válasza:
77%

OFF

Kedves Lepontozó, mi van? Te fél Magyarországot meghívnád? :D A kis kezek jobb oldalon nem facebookos likeoló gombok. További jó likeolgatást!

2014. márc. 1. 19:03
 20/23 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Én mindenkit felpontoztam!

Nem lakunk egy városba a leendó anyósomékkal, de majd szólok, mire jutottunk! :) Köszi a válaszokat

2014. márc. 2. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!