Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyünkben? Esküvő és meghívottak, de hogyan?
Mielőtt nekikezdenék, elmondom, hogy egyáltalán nem mocskolódásból írom, amit írok, semmi ellenszenv nincs anyósomék iránt bennem. Pont ezért nehéz ez az egész...Adott a következő helyzet: Augusztusban volt az eljegyzésünk, akkor azt beszéltük meg, hogy akkor tartjuk az esküvőt, amikor meglesz a pénz az előlegekre, fizetendő dolgokra stb...Időközben úgy adódott, hogy lenne egy étterem, ahová mehetnénk kb. 4000 Ft/személy áron, a szüleim jól ismerik a tulajt. Ugyanakkor italt és süteményt vihetnénk. Szép hely. A bökkenő a dologban, hogy mindössze 60, maximum 70 személyes az étterem, s akkor már elég zsúfolt...
Nekem ez maximálisan megfelelne, azonban anyósomék szeretnék a rokonaikat és ismerőseiket meghívni, akiknek voltak már lakodalomban, illetve akit ők még "közelinek" tartanak-első unokatestvérek... (ez relatív, mert mi nem ismerjük ezeket a személyeket...). Részben megértem őket, ugyanakkor anyagi szempontból azt jelenti, hogy nem idén, hanem jövő nyárára halasztódik az esküvőnk.
Ti megpróbálnátok lebeszélni őket? Sokat segítenek bennünket és tényleg bármikor számíthatunk Rájuk, ezért nem szeretnénk megbántani őket.
Igazatok van! köszönöm!
Azt hiszem veszünk majd egy mély levegőt :P
Nalunk is ez volt, hogy anyukam meg akart hivni embereket akiket en nem is ismertem, mert hogy illik.
Mondtam neki, hogy hivja, de akkor o fizeti az extra koltsegeket. Mondta hogy oke - ugyhogy meg volt beszelve. Ti is mondjatok szerintem ezt!
Majd irj, hogy mit szoltak :)
Ha anyósék kifizetik a plusz emberek költségeit,akkor csak nyugodtan hívják el őket.
Én a helyetekben megmondanám, hogy csak 60 főre van pénz és kész.
OFF
Kedves Lepontozó, mi van? Te fél Magyarországot meghívnád? :D A kis kezek jobb oldalon nem facebookos likeoló gombok. További jó likeolgatást!
Köszi! :)
Én mindenkit felpontoztam!
Nem lakunk egy városba a leendó anyósomékkal, de majd szólok, mire jutottunk! :) Köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!