Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Süteményt csomagolnátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Süteményt csomagolnátok a vendégeknek?

Figyelt kérdés

Júliusban lesz az esküvőnk, és a kedvenc cukrászdákból rendeljük a sütiket és a tortát. Az édes sütikből 4 szelet jut egy főre, plusz lesznek még sósak is.

Ti csomagolnátok a vendégeknek még pluszba? kb. 6 szelet jut egy dobozba.

2014. febr. 18. 12:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

10-es!

Figyelj nekünk 100ból 2 vendégnek volt spec étrendje..

Kinyitottuk a szánkat és minden vendeget megkérdeztünk a meghíváskor, hogy van-e ilyen

És készültünk nekik saját tortával., saját menübel is mind éjfélre, mind előtte. Ők 2 en egy egész tortát nem tidtak az este aatt megenni, azt vitték haza, ami megmaradt belőle.

Te is kinyitod a szádat és elmondod, ha esküvőre mész, hogy a lesz ilyen csomaolósdi, akkor neked nem kell...

Speciel én az utóbbi időben vtam par esküvőn, hát a sütiket csak otthon kóstoltam meg, ott nem kelletttek, caka. Menyasszonyit kostoltam meg az esküvőn.

Másrészt, ha nem akarsz szólni, hogy bajod an akkor hazaviszed és odaadod a szüleidnek, szomszédnak akárkinek a "menyasszony máját"

2014. febr. 19. 06:59
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi úgy oldottuk meg, hogy külön rendeltünk süteményt, amit már a cukrászda be is dobozolt, és egész éjjel hűtőben volt. Amikor valaki ment haza, akkor kértünk ki a hűtőből x doboz süteményt, és odaadtuk. Ami a végén maradt sütemény és hús, azt is mind hazavittük, és a közeli rokonoknak adtunk belőle. A nagybátyám/tanúm konkrétan reggel 9-kor megjelent (6-ig tartott a buli), hogy elfogyott a sütijük, amit adtunk nekik, van-e még. :-) Mondjuk mi erre számítottunk tőle, mert mindig is ilyen édesszájú volt. Egyébként mi a lakodalomra fejenként 10 szelet süteményt rendeltünk, és nem kis szeleteket, tehát nem kis mini linzert stb, valamint volt még kb. 15 torta is. Hát süteményből maradt talán 60 szelet, meg pár torta. Mi nálunk a baráti társaság és a rokonság is édesszájú, így rengeteg sütemény fogyott. De voltunk nyáron olyan lakodalomban, hogy amit kiraktak elénk süteményt 5 perc alatt elfogyott és csak vártuk az utánpótlást, mert nem volt. Pedig nem a nagyétkű nagynénik, nagybácsik között ültünk, hanem mind fiatalok voltunk, és elég sok vékony alkatú, amúgy állandóan diétázó barátnőm is ott ült, mégis pikk-pakk elfogyott.
2014. febr. 19. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!