Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Süteményt csomagolnátok a vendégeknek?
Júliusban lesz az esküvőnk, és a kedvenc cukrászdákból rendeljük a sütiket és a tortát. Az édes sütikből 4 szelet jut egy főre, plusz lesznek még sósak is.
Ti csomagolnátok a vendégeknek még pluszba? kb. 6 szelet jut egy dobozba.
10-es!
Figyelj nekünk 100ból 2 vendégnek volt spec étrendje..
Kinyitottuk a szánkat és minden vendeget megkérdeztünk a meghíváskor, hogy van-e ilyen
És készültünk nekik saját tortával., saját menübel is mind éjfélre, mind előtte. Ők 2 en egy egész tortát nem tidtak az este aatt megenni, azt vitték haza, ami megmaradt belőle.
Te is kinyitod a szádat és elmondod, ha esküvőre mész, hogy a lesz ilyen csomaolósdi, akkor neked nem kell...
Speciel én az utóbbi időben vtam par esküvőn, hát a sütiket csak otthon kóstoltam meg, ott nem kelletttek, caka. Menyasszonyit kostoltam meg az esküvőn.
Másrészt, ha nem akarsz szólni, hogy bajod an akkor hazaviszed és odaadod a szüleidnek, szomszédnak akárkinek a "menyasszony máját"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!