Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Süteményt csomagolnátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Süteményt csomagolnátok a vendégeknek?

Figyelt kérdés

Júliusban lesz az esküvőnk, és a kedvenc cukrászdákból rendeljük a sütiket és a tortát. Az édes sütikből 4 szelet jut egy főre, plusz lesznek még sósak is.

Ti csomagolnátok a vendégeknek még pluszba? kb. 6 szelet jut egy dobozba.

2014. febr. 18. 12:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
2%

Mi soha nem ettük meg az olyan csomagolt sütit, amit hajnalban előttünk pakoltak el az egész éjjel asztalon melegedő sütiből. Szerintem csak akkor érdemes, ha külön tudjátok hűteni.

Egyébként én vidéki vagyok, vidéken szokás csomagolni. De a párommal Pesten élünk, ott volt az esküvő, mi kifizettük a szállást és a reggelit a rokonoknak, és nem pakoltunk sütit. Én azt gondolom, csak pocsékba ment volna, mert 200 km-es autókázás/vonatozgatás után már nem lehetett volna megenni. Szerintem nem sóherság, ha szállásra költök süti helyett.

Egyébként nálunk már mindenki annyira jóllakott, hogy csak az esküvő torta fogyott el (1-1 szelet mindenkinek), a többi sütit szinte érintetlenül hagyták a vendégek. (Pedig finomak voltak.) A sós nagyjából elfogyott, kb. 10 deka 1 főre.

2014. febr. 18. 13:12
 12/22 A kérdező kommentje:
Több személynél érdeklődtünk, akinek volt esküvő és a cukrászdában is azt mondták hogy így is fog kimaradni, hogy 4 szelet jut egy főre, mivel a vacsora 7:30tól lesz előtte lesz a sós ami nálunk is 10dkg jut egy főre, a vacsora közbe úgysem esznek édeset. A vacsorát úgy tervezzük hogy leves és töltött káposzta után egy kis szünet, és utána jön a sültes tál. Utána nem sok idő múlva pedig jön az éjfél esküvői torta.. Még így is marad. Csomagolni nem a "maradékból" csomagolunk, hanem úgy rendeljük, hogy a cukrászdába már be is dobozolják.
2014. febr. 18. 13:27
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
11-es pont ezért vannak a tipikus esküvői sütik, amiknek semmi baja sincs attól, hogy ki vannak téve, meg utána hazaviszik.
2014. febr. 18. 14:05
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Azért kell nem krémeseket csomagolni, ha nincs előre hűtési lehetőség, ha meg van, akkor tök mind1.
2014. febr. 18. 14:16
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is kevés ez a süti mennyiség

nálunk szokás csomagolni, furcsa ha nem,

2014. febr. 18. 14:57
 16/22 anonim ***** válasza:
82%
Én igen! Nem feltétlen kell cukrászsüteményt belerakni, a házias jellegűnek amúgy is jobban örülnek. Olcsóbban tudjátok kihozni hogy anya,nagyi, keresztanya, szomszédasszony, stb. rokon süt egy tálca sütit és abból válogattok, plusz a tortából is mindig rengeteg marad, abból is tudtok szeletet berakni.
2014. febr. 18. 15:24
 17/22 anonim ***** válasza:
29%

10-es vagyok, nem értem, miért kellett lepontozni.

Nemrég voltam vérvételen, elég szarok lettek az eredmények, és speckó étrenden vagyok. De mivel elhízva nem vagyok, ha nem eszek mindenből, jön az, hogy hülye pitsa vagyok.

Ha elmennék esküvőre, nem is ennék a sütiből, ha nem tudom, hogy készült, akkor minek vinnék haza is, amikor más is megkaphatná?

2014. febr. 18. 17:27
 18/22 anonim ***** válasza:
Nálunk voltak direkt erre vásárolt díszdobozok is, két részre volt osztva, egyik felébe raktunk egy kisüveges pezsgőt, a másik felébe pedig a sütiket. A dobozra pedig rányomtattuk, hogy "Köszönjük, hogy velünk ünnepeltetek! X és Y, dátum". Volt köszönőajándék is, de az ilyen 3 az 1-ben megoldás volt, egy nagyon szép könyvjelző, ami ugyanolyan anyagból és színekből állt, mint a meghívó, rajta a vendég nevével és idézettel. Tehát köszönőajándék is volt, ültető kártya is és még utána is tudta használni, ha akarta. Örök emlék.
2014. febr. 18. 17:31
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

"10-es vagyok, nem értem, miért kellett lepontozni.

Nemrég voltam vérvételen, elég szarok lettek az eredmények, és speckó étrenden vagyok. De mivel elhízva nem vagyok, ha nem eszek mindenből, jön az, hogy hülye pitsa vagyok.

Ha elmennék esküvőre, nem is ennék a sütiből, ha nem tudom, hogy készült, akkor minek vinnék haza is, amikor más is megkaphatná?"

Azért, mert te vagy az ezerből egy vendég, akivel ez a helyzet, de a kérdező nem az ezerből egyre készül, hanem az összes többire, ezért nem a ritka kivétel alapján kellene NEM csomagolni sütit, mikor mindenki másnak semmi baja se lenne. Sőt az a legvalószínűbb, hogy neki egy ilyen vendége se lesz, mint te.

2014. febr. 18. 20:19
 20/22 anonim ***** válasza:
37%
A tesóm lisztérzékeny, két barátnőm laktózérzékeny. Ez nem olyan ritka. Ők se vinnének a sütiből, mert csak megromlana.
2014. febr. 19. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!