Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi volt a leghasznosabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a leghasznosabb nászajándék, amit kaptatok?

Figyelt kérdés
Vagy melyik tetszett legjobban?
2014. febr. 13. 14:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Alapvetően mi is többnyire pénzt kaptunk, egy távoli rokon a pénz mellé csomagolt egy hatalmas ajándéktasakban egy garnitúra ágyneműt huzattal, és egy gyönyörű, füstszínű étkészletet. Imádjuk őket! Nem gondoltam, hogy ennyire hasznos lesz később. :)
2014. febr. 13. 20:36
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha barát vagy és nincs túl sok pénzed, inkább kreatív ajándékban gondolkozz. Ha pestiek, fogadj örökbe a nevükre valamilyen állatot az állatkertben. Nem kerül sokba, adnak névre szóló oklevelet és fotót az állatról. Mellé vehetsz 2 belépőt, így közös programként elmehetnek meglátogatni.

Vagy vannak ilyen szabadulós játékok (bár az már drágább, 10 ezer körül), ami szintén jó móka.

2014. febr. 14. 12:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Pénz (mert sok a kiadása a párnak olyankor). Aki ragaszkodott az ajándékhoz attól olyan dolgoknak örültünk ami háztartási gép, de nem alapvető mert már együtt laktunk.Tehát nem turmix meg vasaló kávéfőzőre gondolok, ami alap. Hanem pl.: kenyérsütő,gofrisütő,meg hasonlók.Amitől rosszul voltam edény, tányér és pohárkészlet, valamint porfogók amit kiraksz a polcra és csak nézegeted. Aki ismer tudhatta volna, hogy letisztult lakásba lakunk nem kerámiákkal meg egyéb vackokkal, és nem szeretem, és nem olyan amiből van 6 amúgy is. Unokatesóméknak pl babacuccokat vettem előbb utóbb úgyis kell. Nagy sikere volt a babaágyneműnek és hasonlóknak.Nem is gondoltak ilyen ajándékra, később nem kellett rá költeniük mikor jött a baba, és együtt éltek ebből legalább nem volt otthon másik.
2014. febr. 16. 14:27
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! ( Én nem pontoztam le senkit, mindenki hasznos választ adott :)
2014. febr. 27. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!