Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nászajándékkal kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Arra gondoltam hogy a pénzt nem borítékban adjuk oda, hanem rejtve. "Szerelem összetevőire" lenne ötletetek? Többi lent.
Egy befőttes üveget szeretnék kidekorálni, úgy mintha eltettünk volna valamit "télire". A befőttes üvegbe papírra írt idézeteket gondolatokat tekercselnék, és mellé a pénzt is beletekercselném. A befőttes üveg elejére felírnám, hogy ÉLETÍZESÍTŐ.
A hátuljára pedig egy címkére a szerelem összetevői kerülnének. Na ehhez kellene a segítség, hogy hogyan lehetne megfogalmazni, mert nem csak felsorolást szeretnék. Lehet vicces de nem obszcén.
Inkabb a hazassag osszetevoit kellene irni, vagy a boldogsaget, a szerelemet nem tartom jo otletnek.
Amugy pl megertes, turelem, odafigyeles, oszinteseg, huseg, tisztelet.
Itt egy angol nyelvu pelda az otletedre: [link]
Mi csináltunk már hasonlót, így eszembe jutott 1-2 dolog, remélem nem haragszol meg hogy nem kifejezetten a kérdésre válaszolok :)
Összetevőknél szerintem a "Nyomokban mogyorót tartalmazhat" alap :)
Legyen rajta vonalkód pl, az esküvő dátuma. Lejárati időnek is valami jó dátum.
Jaj, még valami :D
Tartósítószert nem tartalmaz :)
Még írok, ha eszembe jut valami.
Lejárati idő? Mint esküvőjét szervező menyasszony, nekem az nem lenne poén. Inkább:
"Szavatosságát korlátlan ideig megőrzi."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!