Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a leghasznosabb nászajándék, amit kaptatok?
Leghasznosabbnak a pénzt gondolom, hiszen ekkora kiadás után jól jön hogy vissza lehet tölteni a tartalékokat, vagy segítség a nászúthoz, tehát szabadon felhasználható.
Ajándékot mi nem igen kaptunk, tányérkészlet, porszívó volt, semmi más. Mindenki más pénzt adott.
Nem kaptunk nagy dolgokat, mert mindenki le volt égve a családban, barátok meg egyetemisták/pályakezdők, és sosincs elég pénzük semmire.
De anyósomtól kaptunk utólag egy pároló edényt és egy mozsarat, meg egy másik rokontól egy nagyon aranyos, gyümölcsökkel díszített étkészletet. Én mindegyiknek nagyon örültem :) Használom is őket rendszeresen.
a pénzen felül
el sem tudom dönteni...csakolyat kaptunk amit tényleg használunk
kukta (nagymamám akart valami maradandót is adni, tudta, hogy szeretnék, kaptam egy hiper szuper kuktát, magamnak sosem vettem volna meg,mert túl drága volt)
egy Tupperware szettet, ami színben is illik a lakáshoz, nap mint nap használom, meglepi volt, de anyukámat bevonták, ő tudta, hogy kell, igaz van elég tárolónk, és tálalónk, de ez szebb, így leselejteztem párat)
ékszer, és órát.. olyan ami tényleg szép, és igényes, az óra is márkás a férjemnek, akiktől ezzel foglalkoznak, tehát tényleg jó
élményajándékot is kaptunk (feldobox)
és egy nyaralást is
kaptunk még apróságokat is, mindnek örültünk, mert tényleg jó dolgokat találtak ki, hülyeséget nem kaptunk senkitől. Általában a pénz mellé valami maradandót...
ami drágább ajándék volt arról pedig tudták, hogy kell:D
Mi pènz kèrtünk de ezt nem mindenki tartota be teljesen :-)
Kaptunk medi markos utalvànyt ami hihetetlenül jól jött amikor kiderült a nàszút elõtt hogy tönkre ment a laptop, tablet lett belõle.
A legjobb cucc pedig egy poroltónak àlcàzott pàlinkàs kèszlet.
Amiknek mèg nagyon örültem azok aprósàgok voltak, az egyik rokon valalta a pàlinka beszerzesèt ès a nevünkkel ellàtott cimkes üvegekben hozta erdelybõl, olyan szèp, megható volt. A fodràszom ingyen csinàlta a hajam hidd el mèg ez is jól esett. A pap bàcsi ès a nenik a vàrosból (elèg kicsi) akik ismertek, csodàlatosan feldíszítette a templomot tele tele viràggal pedig arra nekem màr nem nagyon maradt koltseg, összedobtàk a kertbõl fehèr viràgokat ès annyira ügyesen hogy nem is volt kusza. Olyan hihetelenül jól estek ezek az aprò gesztusok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!