Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most miért hisztiznek? Két tanuval házasodtunk, mert elviselhetetlen a család.
Eredetileg nyáron házasodtunk volna, lagzival, mindennel,ahogy szokás.
De addig zaklattak mindket hogy mit hogy csináljunk,mit honnan, milyen ruhám legyen,ki legyen a zenész,kit hivjunk meg,stb,stb,erőszakosan.
Így megmondtuk,ha nem fejezik be,akkor nem lesz senki meghívva.
Nem fejezték be,2 nap múlva anyám anyóssal karöltve jött,hogy a tortát inkább másik cukrászdából (amikor tudják hogy a kedvenc cukrászdánkból a jól megszokott tortánk lett volna a menyasszonyi torta), és még az Erzsikééket is meg kellene hívni (akit 15 éve nem is láttam),és nem-e akarunk limuzint bérelni (jó hogy nem lovashintót).
Megelégeltük,beszéltünk az anyakönyvezetővel,múlt pénteken két baráttal és párjaikkal,akik szintén barátok összeházasodtunk szépen csendben.Az esküvőre szánt pénzből most nászutat tervezünk (eredetileg csak belföld lett volna,így jut valami távolabbi országba is)
Szülőkhöz mentünk hétvégén,elmondtuk.
Azóta toporzékolnak.
Vélemény?
ez nem happy end, ez két hisztis kölyök...
látom, egyedül vagyok a véleményemmel, de egyszerűen nemet kellett volna mondanotok és kész.
Nem értek egyet, mert ha nemet mondanak, és a család olyan, a viselkedésükkel/sértődésükkel simán tönkretehetik az egész esküvőt, akkor is, ha hangos vita tulajdonképpen nincs.
Vannak helyzetek, amikor az ilyen lépések igen is elkerülhetetlenek.
Valamilyen szinten megértem a döntéseteket, mert mi is hasonló helyzetben vagyunk. Talán nem ennyire durva nálunk a dolog, de pl. az én szüleim mindenbe bele akartak szólni, párom szülei szerencsére nem, Ők mindent ránk bíztak. :)
Mi kiharcoltuk magunknak a dolgokat. Pl. azt mondta anyum nem kell dekor, mi meg szépen csendben lefoglaltunk egy dekorost és csak utólag közöltük. :) Most már ott tartunk, hogy anyum is belátja, hogy nem kellene beleszólnia és hogy a mi esküvőnk lesz és úgy legyen, ahogy mi szeretnénk.
Kismillió nemet mondtuk és csináltuk,ahogy mi jónak láttuk. Ennek ellenére ment a folytonos,napi szintű nyaggatás,ha nem vettem fel a telefont,akkor páromat hivták,akár munka közben is,ha ő sem vette fel,akkor küldték emailben, ha hozzánk jöttek,akkor arról szólt az egész,hogy mit hogy akarnak (nem szeretnének,hanem akarnak),mit hogy csináljunk,mit honnan.És ha elmondtam tízszer,hogy nem,nem így lesz,akkor tizenegyedszer is belekezdtek.Ehhez hozzájött,hogy páromat érzelmileg is megpróbálta zserolni anyós,az végképp kiverte a biztositékot (engem is próbált anyám,de rám ilyennel nem lehet hatni,én átlátok rajta).
Nem érezem magam hisztis kölyöknek,inkább ők olyanok mint a dackorszakos 3 éves,hogy ha valami nem úgy van,akkor földhözvágja magát és úgy ordít azért,amit akar.
Ez tényleg elég kemény, amiket leírtál. Akkor tényleg súlyos gondok vannak a szülőknél. :S
Mondjuk olyan nálam is volt, ha nem vettem fel, rögtön a páromat hívták. De szerencsére munkaidőben nem zaklatják, az már tényleg sok lenne. Ha ennyire nem értettétek meg, akkor tényleg jól tettétek, hogy 2 tanúval megesküdtetek. Még az elején volt, hogy engem is annyira kiakasztott anyum, hogy néha elment a kedvem a szervezéstől. Az a durva, hogy velem eljött gyűrűt is nézni. :D Amikor ehhez végképp semmi köze sincsen. Meg, amit néztem nem tetszett neki, de könyörgöm nem Ő fogja hordani. Szóval vicc. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!