Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most miért hisztiznek? Két tanuval házasodtunk, mert elviselhetetlen a család.
Eredetileg nyáron házasodtunk volna, lagzival, mindennel,ahogy szokás.
De addig zaklattak mindket hogy mit hogy csináljunk,mit honnan, milyen ruhám legyen,ki legyen a zenész,kit hivjunk meg,stb,stb,erőszakosan.
Így megmondtuk,ha nem fejezik be,akkor nem lesz senki meghívva.
Nem fejezték be,2 nap múlva anyám anyóssal karöltve jött,hogy a tortát inkább másik cukrászdából (amikor tudják hogy a kedvenc cukrászdánkból a jól megszokott tortánk lett volna a menyasszonyi torta), és még az Erzsikééket is meg kellene hívni (akit 15 éve nem is láttam),és nem-e akarunk limuzint bérelni (jó hogy nem lovashintót).
Megelégeltük,beszéltünk az anyakönyvezetővel,múlt pénteken két baráttal és párjaikkal,akik szintén barátok összeházasodtunk szépen csendben.Az esküvőre szánt pénzből most nászutat tervezünk (eredetileg csak belföld lett volna,így jut valami távolabbi országba is)
Szülőkhöz mentünk hétvégén,elmondtuk.
Azóta toporzékolnak.
Vélemény?
Csesszék meg, ők tehetnek róla!
jó nászutat+
Jogos. Szóltatok előre. Valószínűleg sok gyereknevelés körüli hisztihez lefektettétek ezzel az alapszabályt, majd akkor már komolyan vesznek...
Sok boldogságot!
Jól tettétek!!!
Nálunk fordítva volt, kéttanúsat szerettünk volna - végül a normális hozzáállás miatt lett egy kompromisszumos, ici-pici esküvő, ahol mindenki jól érezte magát :)
Gratula.
Ha gyereknevelésbe is beleakarnak majd szólni, csak emlékeztetnetek kell az esküvőre. Szerintem jó lecke volt ez nekik. :)
Hogy jön ide,hogy ismersz olyat,aki hazajött a nászútról és elvált? Én olyan is ismerek,aki csak a melóból ment haza és elvált.És?
Gyereknevelésről igazatok lehet,remélem abba nem akarnak így beleszólni.
A sok jótanáccsal,ami inkább parancsolgatás,követelőzés,már elrontották a készülődést,hátam közepére sem kívántam a nagy lagzit,és a tömeg (kb 70 fő) előtt házasodást.
Jobb így,szépen,csendben,hangulat megvolt, úgy hiszem,ez volt a legjobb döntésünk.
Hihi! Mi is ezt csináltuk, pontosan ilyen okok miatt.
SOK BOLDOGSÁGOT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!