Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egyik évben polgári, másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik évben polgári, másik évben lagzi?

Figyelt kérdés

Ti mit gondoltok erről? Már több mint 6 éve vagyun együtt a vőlegényemmel, az eljegyzésünk ősszel volt.

Ma felvetette, hogy mi lenne, ha nyáron meglenne a polgári, s jövő nyáron a lagzi.

Én régebb olyan gáznak tartottam, ha valaki már házas, aztán évek múlva csap lagzit, hogy akkor már minek?! Mondjuk így, hogy együtt élünk már majdnem ugyanaz, csak papír nélkül...

Ti mit gondoltok erről? Én szeretnék lagzit, nem túl nagyot, szűkkörűt és nem habos babost, de vannak elképzeléseim...

2014. febr. 12. 13:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%

Úgy csináljátok, ahogy nektek tetszik.

Nekem kicsit furcsa lenne így. Vagy egyáltalán nem is tartanék lagzit, vagy megvárnám az esküvővel, amíg tudunk.

2014. febr. 12. 13:44
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Bunkóság strand papucsban házasodni.
2014. febr. 12. 16:52
 13/20 anonim ***** válasza:
22%
Elég hülyeség összeházasodtok majd egy évre rá megünneplitek, hogy összeházasodtatok. Nagyon közeli rokonnak kell lenned, ahhoz, hogy én erre a "mű" lagzi elmenjek.
2014. febr. 12. 17:02
 14/20 anonim ***** válasza:
Megdöbbentem a válaszomon. Nekünk is ilyen "rongyrázós(?) műlagzink" lesz, volt egy kéttanús esküvő 4 évvel ezelőtt, mert a vőlegényem külföldön, EU-n kívül kapott munkát és én csak úgy mehettem, ha a "családegyesítés" címén tartok vele a feleségeként. Jövőre, amikor lejár a szerződése visszaköltözünk és tartunk egy templomi esküvőt, utána lagzival. Nálunk senki nincs ezen kiakadva, sőt, alig várják, mindenki mondogatja, hogy nagyon szerettek volna menyasszonynak látni (bár csak egy szimpla fehér koktélruhában mentem férjhez) és hogy alig várják már a templomi esküvőnket. Mi nem érezzük úgy, hogy ez erőltetett lenne, azt meg pláne nem, hogy ez a rongyrázásról szólna.
2014. febr. 12. 17:18
 15/20 anonim ***** válasza:
Egyrészt teljesen más a két eset, másrészt egyetlen rokon sem fogja a szemedbe mondani, hogy így nevetséges, harmadrészt a kérdezőnél nem lenne templomi csak a lagzi később.
2014. febr. 12. 17:40
 16/20 A kérdező kommentje:

Templomink mindenképpen lesz :) Méghozzá kettő, mert más-más vallásúak vagyunk.

Köszi a válaszokat, szerintem nem variáljuk, ha 6 évet így kibírtunk, még egy jöhet :D

Kedves Utolsó Előtti!

Sok boldogságot :)

2014. febr. 12. 17:52
 17/20 anonim ***** válasza:
Mi is más vallásúak vagyunk, de nekünk ökumenikus esküvő lesz. Így egyben megvan a kettő. :)
2014. febr. 12. 18:41
 18/20 A kérdező kommentje:
Nálunk nem vállalják...:-S
2014. febr. 13. 07:08
 19/20 anonim ***** válasza:

Nekünk a papír miatt előbb lesz a polgári pár hónappal, de csak anyu, húgom, párom szülei és húga, és 3 legközelebbi barátunk tud róla, a "hivatalos" időpont a templomi időpontja lesz, másnak a polgáriról nem szólunk.

Sokan a polgárit amúgyis kéttanúsan tartják, és nem mindig a templomival egy napon, mert így költsghatékonyabb, vagy egyszerűbb.

2014. márc. 9. 14:24
 20/20 anonim ***** válasza:

Nekünk idén augusztusban lesz a polgári szűk családi körben, jövő májusban pedig a lagzi és a templomi 80 fővel :)

Oka: pénz, illetve úgy gondoljuk, hogy a polgári az meghitt, családi esemén , amit csak a szűk család és mi tudunk átérezni és megélni

2014. márc. 25. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!