Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik évben polgári, másik évben lagzi?
Ti mit gondoltok erről? Már több mint 6 éve vagyun együtt a vőlegényemmel, az eljegyzésünk ősszel volt.
Ma felvetette, hogy mi lenne, ha nyáron meglenne a polgári, s jövő nyáron a lagzi.
Én régebb olyan gáznak tartottam, ha valaki már házas, aztán évek múlva csap lagzit, hogy akkor már minek?! Mondjuk így, hogy együtt élünk már majdnem ugyanaz, csak papír nélkül...
Ti mit gondoltok erről? Én szeretnék lagzit, nem túl nagyot, szűkkörűt és nem habos babost, de vannak elképzeléseim...
Úgy csináljátok, ahogy nektek tetszik.
Nekem kicsit furcsa lenne így. Vagy egyáltalán nem is tartanék lagzit, vagy megvárnám az esküvővel, amíg tudunk.
Templomink mindenképpen lesz :) Méghozzá kettő, mert más-más vallásúak vagyunk.
Köszi a válaszokat, szerintem nem variáljuk, ha 6 évet így kibírtunk, még egy jöhet :D
Kedves Utolsó Előtti!
Sok boldogságot :)
Nekünk a papír miatt előbb lesz a polgári pár hónappal, de csak anyu, húgom, párom szülei és húga, és 3 legközelebbi barátunk tud róla, a "hivatalos" időpont a templomi időpontja lesz, másnak a polgáriról nem szólunk.
Sokan a polgárit amúgyis kéttanúsan tartják, és nem mindig a templomival egy napon, mert így költsghatékonyabb, vagy egyszerűbb.
Nekünk idén augusztusban lesz a polgári szűk családi körben, jövő májusban pedig a lagzi és a templomi 80 fővel :)
Oka: pénz, illetve úgy gondoljuk, hogy a polgári az meghitt, családi esemén , amit csak a szűk család és mi tudunk átérezni és megélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!