Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen egy pénteki esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy pénteki esküvő?

Figyelt kérdés

Voltam már több hagyományos lagziban, amiket szombaton tartottak, templomi ceremóniával, anyakönyv vezetővel, vacsorával, majd éjféli menyasszony tánccal, és hajnalig tartó mulatozással. De most meghívtak minket egy lagziba, ami pénteken lesz megtartva, ilyenen még nem voltam. Azt nem hiszem hogy csak összeiratkoznak, mert arra gondolom nem hívnának meg minket (a vőlegény az első unokatestvére a páromnak, viszont nagyon ritkán találkozunk), szerintem akkor csak a szük család lenne jelen, plusz esetleg 1-2 nagyon jó barát. Ja, és pénzük is van dögivel. De egyébként semmit nem tudok, hogy hányan lesznek, stb.

Milyen egy pénteki lagzi menete, miben különbözik egy hagyományos szombati lagzitól? Aki minél részletesebben le tudná írni, annak megköszönném.

#lagzi #pénteki esküvő
2014. febr. 7. 10:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%
Nem hiszem, hogy nagy kulonbseg lenne :)
2014. febr. 7. 10:35
 2/17 A kérdező kommentje:
Nekem úgy rémlik valahonnan, hogy pénteken nincs templomi szertartás. Vagy rosszul tudom?
2014. febr. 7. 10:36
 3/17 anonim ***** válasza:
43%
A különbség valószínüleg abban van, hogy a nászútra szombat reggel el kell utazni.
2014. febr. 7. 10:37
 4/17 anonim ***** válasza:
82%
Templomi szertartás van, csak vasárnap temetés nincs.
2014. febr. 7. 10:38
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul tudod.

Nekünk szűk családdal volt pénteki napon,délelőtt volt ráadásul,10től hivatalos,11től templomi,utána ebéd egy közeli étteremben,és ennyi. (nem szeretjük a nagy felhajtást)

2014. febr. 7. 10:38
 6/17 anonim ***** válasza:
78%
Annyi különbség lehet, hogy munkanap és a meghívottaknak szabit kell aznapra kivenni. Ez lehet nehéz ügy egyeseknek.
2014. febr. 7. 11:09
 7/17 anonim ***** válasza:
48%

Nem kell hogy különbözzön egy szombati naptól

Mostanság "divattá" vált a pénteki esküvő.

Se nem olcsóbb, se semmi, én nem tudom miért.

Igazából a legtöbb embernek problémásabb.

Tehát nem kell, hogy kisebb vagy rövidebb legyen, attól még lehet, de ezt úgyis mondták volna már szerintem:):)

2014. febr. 7. 11:12
 8/17 anonim ***** válasza:
11%

Egyre furcsább fazonok"járnak ide"...

Pénteken a reformátusok szoktak esküdni meg legfeljebb azok akik valamiért szégyellik az egészet...

A szombati nap a normális esküvő nap. Ez olyan természetes(jobb helyeken...)minthogy a hétfő munkanap és nem szabadnap.

Azért próbáljunk már meg normálisak maradni ebben a normálatlan világban, jó...?

Higgyétek el, hogy ha nem akarjátok örökösen a szokásokat felborogatni nektek is jobb. Nem néznek rátok a hátatok mögött furcsán...

2014. febr. 7. 11:24
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Igazából szerintem semmi különbség nincs,ez a dátum volt a pár számára megfelelő,és ennyi.
2014. febr. 7. 11:30
 10/17 anonim ***** válasza:
Szerintem bármelyik nap ugyanolyan esküvőt lehet csinálni. Akinek fontos az ifjú pár az vesz ki szabit, akinek nem az szombaton se megy el. Mellesleg csomó munkahelyen dolgoznak szombaton. Lehet a nászút befolyásolta a napot, de lehet csak ez tetszik neki. Az utolsó hozzászólónak csak annyit nem biztos, hogy hülyeségből csinálnak olyat, hogy péntek. Mi ragaszkodunk az évfordulónkhoz ezért kedd lesz.Most azért várjak 3 évet, mert szombat a szokványos? Ráadásul kedden jöttünk össze.
2014. febr. 7. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!