Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy pénteki esküvő?
Voltam már több hagyományos lagziban, amiket szombaton tartottak, templomi ceremóniával, anyakönyv vezetővel, vacsorával, majd éjféli menyasszony tánccal, és hajnalig tartó mulatozással. De most meghívtak minket egy lagziba, ami pénteken lesz megtartva, ilyenen még nem voltam. Azt nem hiszem hogy csak összeiratkoznak, mert arra gondolom nem hívnának meg minket (a vőlegény az első unokatestvére a páromnak, viszont nagyon ritkán találkozunk), szerintem akkor csak a szük család lenne jelen, plusz esetleg 1-2 nagyon jó barát. Ja, és pénzük is van dögivel. De egyébként semmit nem tudok, hogy hányan lesznek, stb.
Milyen egy pénteki lagzi menete, miben különbözik egy hagyományos szombati lagzitól? Aki minél részletesebben le tudná írni, annak megköszönném.
Rosszul tudod.
Nekünk szűk családdal volt pénteki napon,délelőtt volt ráadásul,10től hivatalos,11től templomi,utána ebéd egy közeli étteremben,és ennyi. (nem szeretjük a nagy felhajtást)
Nem kell hogy különbözzön egy szombati naptól
Mostanság "divattá" vált a pénteki esküvő.
Se nem olcsóbb, se semmi, én nem tudom miért.
Igazából a legtöbb embernek problémásabb.
Tehát nem kell, hogy kisebb vagy rövidebb legyen, attól még lehet, de ezt úgyis mondták volna már szerintem:):)
Egyre furcsább fazonok"járnak ide"...
Pénteken a reformátusok szoktak esküdni meg legfeljebb azok akik valamiért szégyellik az egészet...
A szombati nap a normális esküvő nap. Ez olyan természetes(jobb helyeken...)minthogy a hétfő munkanap és nem szabadnap.
Azért próbáljunk már meg normálisak maradni ebben a normálatlan világban, jó...?
Higgyétek el, hogy ha nem akarjátok örökösen a szokásokat felborogatni nektek is jobb. Nem néznek rátok a hátatok mögött furcsán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!