Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen ez a menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ez a menyasszonyi ruha? Jól áll rajtam?

Figyelt kérdés
[link]
2014. jan. 24. 11:29
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
51%

22-es vagyok. Nálam amúgy úgy volt, hogy anyum és húgom kísért el. De előtte már nézegettem a szalon honlapját és kiírogattam azokat a ruhákat, amiket meg szeretnék próbálni. Ez a ruha, amit linkeltem nem is volt rajta a lapomon. :D Volt egy álomruhám, de hamar beláttam, hogy nem áll jó, mert vékony vagyok, de a mell részénél valahogy nagyon fura volt, előnytelenül nagynak mutatta a mellemet a testalkatomhoz képest. Aztán végül a szalonos lányra bíztam magam. :) Ő mutatott pár ruhát, ami szerinte jól állna nekem és akkor mutatta ezt a ruhát.

felpróbáltam meg aztán még jó párat, de egyöntetűen anyum, húgom és a szalonosok is azt mondták, hogy messze ez áll a legjobban,sokkal nőiesebb, mint a többi habos vagy csipke ruha. Én imádom a csipke ruhákat, de nem is gondoltam volna, hogy az alakom ellenére mégsem állnak jól nekem. Szóval csalóka így interneten a ruhák nagy része, de a próba alkalmával kiderül, hogy nem úgy áll. Amúgy árban ugyanannyi volt az a 3 ruha, amit kinéztem, tehát még azt sem lehetett mondani, hogy drágábbat akartak volna rám erőltetni, mert voltak drágább ruhák is. Szóval nekem jól sikerült a próba és tényleg nagyon kedvesek, készségesek voltak a szalonban.

Ha mész újra próbálni, akkor azért 2 embert szerintem érdemes elhívni, mert több szem többet lát.

2014. jan. 24. 13:03
 22/34 anonim ***** válasza:
94%

Ne haragudj, de neked nem a legelőnyösebb ez a ruha.

Nem vagy nagydarab, de láthatóan kicsit husis, a derekad, csípőd is széles, a melleid is nagyobbak az átlagnál. Ez a ruha csípőben szabott, ami egyszerűen kiemeli a felesleget rajtad, sokkal nagyobbnak tűnsz benne, mit egy ideális ruhában lennél.

Az meg csak a pláne sajnos, hogy a ruha elég gyenge minőségű, ez a tüllszoknya pedig nagyon igénytelen, olcsó.

Ha a hercegnős fazonú ruhák tetszenek, ekkora mellekhez mindenképpen pántos megoldást kellene keresned, mert a képen majd' kiesnek a ruhából (és hiába hiszed, hogy jobb lesz, ha rád igazítják, ez nem így van - ha passzolni fog rád, akkor meg két kinyomott dinnye lesz. A pántnélküli egyszerűen nem ekkora mellekre való!); valamint olyan kellene, ami nem csípőben szabott.

Néhány példa, hogy mi mutatna szépen:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. jan. 24. 13:14
 23/34 anonim ***** válasza:
91%
Kedves 25-ös, amiket linkeltél azok közül az utolsó 2 nagyon szép. :) Szerintem is inkább ilyen fazonú állna jól a Kérdezőnek.
2014. jan. 24. 13:17
 24/34 anonim ***** válasza:
36%
Csinos! A ruha is, meg te is!
2014. jan. 24. 14:36
 25/34 anonim ***** válasza:
50%
Sztem nagyon jol nézel ki!!!!!!!A ruha is jol áll.Söt jobban mint egy 40 kg-os hurkapálcán!!!!Csinos vagy!
2014. jan. 24. 14:45
 26/34 anonim ***** válasza:
80%

Ne haragudj, de egyáltalán nem áll jól, és látszik rajta, hogy nem jó minőségű :(

Nekem is vízszintesen hajtott ruhám volt (viszont én nagyon vékony vagyok tehát még jót is tett az optikai szélesítés). Próbáltam ilyen mélyen szabott szoknyájú ruhát, a vékonyságom ellenére olyan hasat csinált, mintha 3-4 hónapos terhes lennék, rajtad is ilyen, ráadásul kibuggyan a melled :(

Én a helyedben mindenképpen nyakpántos ruhát választanék, aminek nincs ilyen mélyen szabva a dereka és nincs rajta vízszintes hajtás, sokkal szebb lennél benne!

2014. jan. 24. 15:13
 27/34 anonim ***** válasza:
68%
Miért pontozzátok le azokat akik dícsérik? Mindenkinek más az ízlése, véleménye.
2014. jan. 24. 15:13
 28/34 anonim ***** válasza:
47%
Már hol buggyanna ki?
2014. jan. 24. 15:16
 29/34 anonim ***** válasza:
55%
Szemed van? Olyan természetellenesen kiáll az a mellrész, hogy sokkal rosszabb már nem is lehetne.
2014. jan. 24. 15:17
 30/34 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem semmi gond nincs a mellrésszel, nagyon szépen áll rajta. Egyáltalán nem természetellenes és nem esnek ki belőle a mellei. Nekem pont az a furcsa, amikor teljesen sima felsőtestre veszek fel pánt nélküli ruhát, nincs is, ami ott tartsa.. Ilyen közepes méretű melleken szerintem pont a legszebben mutat. Az más kérdés, hogy a ruha maga nekem sem tetszik, pláne a csípő részen levő köves kirakás, na az nagyon nem hiányzik a ruhára, ha egy csípőben erősebb nő fogja felvenni.
2014. jan. 24. 19:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!