Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen ez a menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ez a menyasszonyi ruha? Jól áll rajtam?

Figyelt kérdés
[link]
2014. jan. 24. 11:29
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
82%
szerintem is egy egyenesebb ruha jobban állna, karcsusitana. egyébként nagyon szép ez a ruha.
2014. jan. 24. 11:54
 12/34 anonim ***** válasza:
94%
semmi baj nincs az alkatával! senki nem irta ezt! én sem vagyok csontkollekcio, de az tény, hogy optikailag egy egyenesebb ruha karcsusitaná.
2014. jan. 24. 12:02
 13/34 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem szép és jól is áll neked. Sok boldogságot.
2014. jan. 24. 12:04
 14/34 anonim ***** válasza:
93%
azon h szép e lehet vitatkozni, ízlések és pofonok, de nem áll jól. nekem is ilyen alakom vam
2014. jan. 24. 12:16
 15/34 anonim ***** válasza:
94%

kispórolták az anyagot, látszik az abroncs(egy minőségi ruhánál nem türemkedhet ki, nem üthet át a merevítés)

neked rövid ez a ruha... hátul is és a képen nehéz megállapítani de szerintem elől is..

szerintem jó alakod van, az nem baj, hogy nem vagy csontkollekció,sőt....

van derekad, formás melleid, a ruhában nincs hasad.. (vagy amúgy se?)

viszont... ez a ruha nem emeli ki a derekadat, mert túl mélyen kezdődik a szoknyarész..

a felső keresztbegyűrt, ami kb a csontkollekcióknak nem előnytelen csak

rossz ez a felemás dekoltázs is, amúgy az ív/ fazon szépen áll..

(remélem a szilikonpántot csak a ruhapróbára gondoltad bevetni, amúgy nem)

szerintem az alakoddal sokkal előnyösebb és szebb ruhát is találnál...

nem rossz ez sem...de sok hibát látok...csak úgy nem lennék kihegyezve ezekre, de nem régen még magamnak kerestem ruhát, csak úgy vendégként nem is látnám vagy nem foglalkoznék vele...

ha neked tetszik, akkor nem beszélnélek le annyira, mert azért annyira nem rossz.....

2014. jan. 24. 12:23
 16/34 anonim ***** válasza:
93%
Második vagyok (azt hiszem). Nekem is tökéletesen ugyanilyen alakom van kb. ezért tudom és látszik is, hogy a vízszintes ráncok nem állnak jól. Lehet a testalkaton a függőleges vonalak sem javítanak, de szinte hihetetlen, hogy mennyit javítanak/takarnak optikailag. Próbálj fel egyszer egy ilyen ruhát kedves kérdező, megfogsz döbbenni!
2014. jan. 24. 12:24
 17/34 anonim ***** válasza:
21%

szerintem minden menyasszony szép :) nem is vagyok egy nagy divatguru, de azért elmondom a véleményemet.

Jól áll, de nagyon hosszúnak érzem a szoknya részt, és ahhoz képest rövidnek a felsőt, összenyom. Pedig alapvetően szép, de szerintem hozzád illene egy szorosabb fazonú ruha is :) szép derakad és vállad van.

Neked egy ilyet simán el tudnék képzelni :) bár most tuti sokan le fognak hurrogni, de a puding próbája az evés

[link]

2014. jan. 24. 12:27
 18/34 anonim ***** válasza:
94%
Nem túl előnyös. Hallgathatsz azokra, akik azt mondják, vegyél fel bármit, amiben jól érzed magad és neked is tetszik, de Tökéletes akarsz lenni a nagy napon, nem? Ez nem a Te ruhád, tényleg olyan vagy benne, mint egy kötözött sonka, bocsi. Sokkal előnyösebb lenne egy olyan, aminek nem vízszintes ráncolású a hasi része.
2014. jan. 24. 12:40
 19/34 anonim ***** válasza:
91%

Szia! Szerintem is szélesít Téged a ruha. Olyan ruhát kellene szerintem választanod, ami nem redős a has-derék tájékon. Nekem mondjuk redős lesz, de vékonyabb testalkatú vagyok.

Nekem ez lesz a ruhám:

[link]

Bár képet sajnos magamról nem tudok mutatni. Amúgy 170 cm és 55 kg vagyok.

Amúgy volt veled valaki próbán? Mi volt annak az illetőnek a véleménye?

2014. jan. 24. 12:41
 20/34 anonim ***** válasza:
91%
12:27 és a 12:43 ha jól emlékszem, igen én is ilyesmi ruhára gondoltam a kérdezõnek, egyenes fazonu,nagyon szépek.
2014. jan. 24. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!