Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi azt mindenki, hogy azért házasodunk össze mert babánk lesz?
Pedig 6 éve vagyunk együtt, ebből 4 éve együtt élünk.
23/N és 26/F
én meglepődtem, hogy nálunk 1 ember kérdezte csak meg, nem is tőlem, hanem anyukámtól...
pedig azt vártam én is...
manapság gyakran húzzák addig..
mi 5 éve voltunk az esküvőkor együtt, és 3,5 éve éltünk együtt..
26 évesek voltunk
most jönnek a kérdések, hogy a szülők mikor lesznek nagyszülők (de ezt sem tőlünk:P)
még nem..
amúgy a férjem kifejezetten kérte, hogy ne várjunk babát az esküvőn, még véletlenül se merüljön fel a" vidéki " rokonokban sem az, hogy agyerek miatt vesz el, hane ő magam miatt, és szeretné, ha ezt mindenki tudomásul venné..
(nagyon édes volt, amikor ezt elmondta:)
tényleg azért gondolják, mert ha váratok6 évet, akkor "mi másért" akarhatnátok házasságot, az ő gondolatmenetünk szerint (pedig csak 23 vagy, úgyh szerintem tök érthető)
Szerintem is az életkorod miatt. Én is 23 vagyok, de még csak idén diplomázok és szándékozom továbbmenni mesterképzésre. A párom már dolgozik, az esküvő maximum úgy férne bele, ha nem mi fizetnénk azt, illetve a párom eltartana, amíg elvégzem az egyetemet. Én ezt így nem szeretném. Ezt tudják a szüleim is és a párom családja is, elfogadják. Ha ennek ellenére, most bejelentenénk, hogy esküvő lesz, akkor lehet bennük is azonnal ez a kérdés vetődne fel. :)
Szóval nem írod milyen élethelyzetben vagytok, amiért ezt feltételezik. Viszont már alapból fura lehet igen, hogy 4 éve együtt éltek és ez csak most jött elő ötletként.
hehe :D érdekes, hogy ha 6 éve vagytok együtt, akkor a nő 17 éves volt, és énis 17 évesen jöttem össze a barátommal, és mi is közös jövőt tervezünk. :$ :)
NA de ami a lényeg az az, hogy azért hiszik azt, mert általában ha előbb jön a baba, azthiszik hogy a baba miatt házasodtok. ne törődjetek velük, ez a TI életetek, senkinek semmi köze hozzá, szóval ne vegyétek figyelembe, nem érdekes mások véleménye! :)
Sok boldogságot, és gratulálok a picihez! :)
Utolsó!
A Kérdező NEM várandós:)
Mi "korán" házasodtunk, 2 év 3 hónap után, és mi is megkaptuk, hogy tuti a gyerek miatt...Augusztusban volt az esküvőnk, de még a mai napig megkérdezik, hogy jön a baba? :) Nevetve mondom mindig, hogy valahova tuti :D
Mondjuk nem ez volt az első ilyen :D 4 hónap után eljegyzett, nem sokkal rá beindult az a pletykaáradat, hogy azért mondtam fel a munkahelyemen, mert terhes vagyok(neeem, az senkit se érdekelt, hogy költöztünk ki külföldre, és miért kellene felmondani azért, mert terhes vagyok? hogy tuti ne kapjak semmi támogatást?!...)a végén már az ment, hogy ikreink lesznek...:D
Úgy tűnik, nem csak a mi környezetünkben ilyenek az emberek :D Akár jön, akár nem a baba, sok boldogságot Nektek :)
Szerintem ilyenkor mindig elindul a pletyka áradat.
Ha túl korán házasodtok --> biztos becsúszott a gyerek
Ha 2-4 éve --> ez még korai minek házasodtok? Talán gyerek van a dologban.
Ha 4-7 éve --> olyan régóta vagytok együtt, miért most? Miért nem házasodtatok eddig össze? Biztos babát vártok!
Szerintem tehát tök mindegy, úgy is mindig van valami amit kitalál a rosszindulatú rokonság. Szeretnek kombinálni, és az amúgy sem hangzik jól számukra, hogy csak megerősítitek hivatalosan is az eddigi stabil érzelmeiteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!