Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt a ruhát rendeljem/varrassam/kölcsönözzem?
Nagyon tetszik ez a ruha, de nem tudom érdemes-e varratni (nem túl bonyolult varrónői szemmel, nem lesz olyan, mint a képen, drága lesz), vagy egy nagyon hasonlót kölcsönözni, stb... Szerintetek hogy jönnék ki a legjobban anyagilag? Nagyon megtetszett a kép alapján.
Hát hová vennéd fel, ha varratod? Ha sehová, akkor kölcsönözd inkább. Amúgy nekem a felső része tetszik, de az alja túl sok, túl fodros, de hát kinek mi tetszik :)
(láttam már jobbat is, bocsi)
Semmi baj, nekem a habos-babos jön be. :)
Kicsit :) romantikus vagyok, szóval közel azonos ár esetén inkább megtartanám...
Szal igazából az érdekel: hogyan jönnék ki sokkal jobban anyagilag...
Varrónő vagyok.A gondod már az anyagvásárlásnál kezdődne.A kétféle anyagnak azonos árnyalatúnak kellene lenni,de két fehér anyag sem azonos szinárnyalatú.A megvarrása nagyon időigényes,és így megvarrni csak nagyon jó varrónő tudná.Ezekből pedig elég kevés van,és drágán is dolgoznak.
Inkább kölcsönözz ruhát,az sokkal olcsóbb lesz.
Szia! Az én barátnőmnek van hasonló eladó ruhája. Milyen méretet keresel, és milyen magas vagy?
Esteleg kép érdekelne?
Szia!
Érdekel! A méretem 42-44-es, 165 magas vagyok. Kép is érdekelne. Ha nagyjából jó a méret, akkor küldök privit. :)
szerintem szép a ruha.. sok boldogságot :)
egyébként lehet majd belőle később családi örökség mint az amcsi filmekben :DD
és később újra felveheted mondjuk házassági évfordulóra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!