Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A kreatív fotózáson mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kreatív fotózáson mennyire koszolódhat be a menyasszonyi ruhám?

Figyelt kérdés
Feltételezzünk átlagos napot (nem esős) átlagos körülményekkel (nem extrém, sárban taposós).
2014. jan. 16. 10:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

a miénk extrém volt (április végi reggeli havazás, sár és nyányó), de az uszályos ruhám sem lett koszosr. A szaténcipőm annál inkább :S Léptem egyet, a cipőm meg maradt a sárban. :))) Mentem újat venni, de nem tudta elrontani a kedvem.

Sok boldogságot!

2014. jan. 16. 10:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk nyáron volt, ás egyáltalán nem lett koszos, pedig ültünk egy kapualjban is
2014. jan. 16. 10:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Uszályos ruhám volt. A fotózáshoz vittünk magunkkal egy paplant, és először azt terítettük le, után barátnőmék megigazgatták rajta az uszályt (nem lógott ki a paplan), és úgy készültek a képek. A ruhám nem lett koszos. Egyébként szerintem simán poros lehet, és a fehéren eléggé meglátszik.
2014. jan. 16. 11:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi nyáron fotóztunk kánikulában esküvő előtt néhány nappal sok kültéri helyen. Kicsit poros lett a ruhám alja, ami a vállfán látszott, de az esküvőn nem. Szóval nem lett használhatatlan.
2014. jan. 16. 11:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ősz.. Nyitkos fakeveek stb.., az alja kicsit piszkos lett, de dsak alulról..figyeltem az emelésére.. Ha nincs sár. Akkor kuis por...leverhető, porolható róla...
2014. jan. 16. 13:22
 6/9 A kérdező kommentje:
Hú, remélem, mert esküvő előtt lesz a fotózás.
2014. jan. 16. 13:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem megbeszélés kérdése, nálam például nincs felára a külön napos kreatívnak (ezt most nem fejteném ki, elég sokszor leírtam már, ha érdekel privátban linkelek blogbejegyzést amiben többek között erről is írok).

Ami a ruhát illeti, meglepődnél mennyit kibírnak ezek az amúgy baromiérzékenynek tűnő ruhák, bár ettől függetlenül nekem mindig van a kocsiban nagy tiszta rongy amivel körbe tudjuk tekerni a ruhát amíg A-ból B-be közlekedik vele a ruhát viselő menyasszony mondjuk pl. egy repcetáblában, vagy olyan helyen ami kárt tehet benne.

Fotóztam már menyasszonyi ruhát víz alatt, vízben, sárral megdobálva sőt úgy is, hogy paintball fegyverekkel lőttünk rá órákon keresztül és én is ledöbbentem a strapabírásukon. A víz alatti fotózás meg sem látszott rajta száradás után (mondjuk az medencében volt, szóval ott ugye elvileg némileg tiszta a víz, de a bányató vize sem különösebben ártott neki), sőt a Dunában fekvő menyasszony ruhájára még a kutyája is ráugrált, és még egy kicsit sárral is megdobáltuk, de később a száradás után készült képeken nem kellett retusálnom a ruhát (pedig kapott kiképzést rendesen), a paintball golyókat pedig kézzel kellett szétnyomkodnunk megint egy másik menyasszonyi ruhán, mivel simán lepattogtak (értelemszerűen a festék azért meglátszott rajta elég durván, kimosni meg gondolom nem próbálták).

Summa-summarum, ha picit is vigyázol rá nem lesz olyan koszos mint várnád és nem lesz ebből problémád. :)

2014. jan. 17. 08:58
 8/9 anonim válasza:

Attól függ, hogy pontosan mikor mész fényképezkedni (és melyik hónapban van az esküvő)

1. ha kb 11 - óráig mentek fotózni (és nincs nagy meleg, nincs szárazság) könnyen halványzöld lehet a ruhád alja, amitől persze nem kell tartanod, mert azt nem fogja látni senki más csak a 2 örömanya (ők általában túlaggódják :) )

Többször is fotóztam már menyasszonyt esküvő előtt, annyi az egész hogy ne feküdj bele semmibe (ha fekvős képet is akartok akkor okvetlen tegyen alátok valamit) a jó fotós megoldja azt, hogy ne látszódjon semmi sem alattad, hidd el! Ha éppen sár van kerüld a földet és a föld területeket! az nagy ellenség, főleg a szaténnak és a tüllnek!!! olyankor (ha nem hozzáértő a fotós) szólj neki hogy te inkább járdán egyéb helyen maradnál! A jó fotó nem attól fog függeni, hogy a füvön vagy sárban e állsz, hanem elsőrsorban töletek, hiszen a ti szerelmeteket fogja lefotózni, ti lesztek a fotón, másodszor pedig a fotóstól, az ő meglátásától a kompozíciójától!

2014. jan. 17. 20:51
 9/9 A kérdező kommentje:

koraőszi estén lesz a fotózás. :)

és hozzáértő :))

2014. jan. 18. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!