Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/30 anonim válasza:
megvenni szeretnéd, vagy eladni?
13/30 A kérdező kommentje:
megvenni szeretném.de miért?
2009. dec. 2. 09:50
14/30 anonim válasza:
A ruha szép, de a képen a lénynak nem a legelőnyösebb
15/30 anonim válasza:
csak úgy. szerintem megéri az árát
16/30 anonim válasza:
Valaki írta, hogy kötözött sonka, de valóban azzá teszi ez a ruha a nőt (már aki a fényképen van), akármennyire is szépíteni akarom. Megéri az árát, de sok mindent át kell alakítani rajta. Pl a vállpánt kicsi, ezért az alatt lévő testrész nagyságát még jobban erősíti (sorry).
17/30 anonim válasza:
18/30 anonim válasza:
10:18-nak igaza van! Vállat takarni kell! Máskülönben kényszer mosollyal díjaznak majd.
19/30 anonim válasza:
nekem is ilyen a testalkatom, de én nem venném meg. Sokkal elnyösebb ha a nyakba akasztós, és kicsit mélyebben dekoltáltabb, és vennék fel rá bolerót. És úgy már előnyös, meret ez a fazon mégjobban nagyít és a kart is érdemesebb lett voltan "takarni".
20/30 anonim válasza:
Szép, de a vállakat takarni kell valamivel ilyen alkatnál, mert nagyítja a kart, ez akkor is érvényes, ha a kar sportolás és izom miatt ekkora. :-)
(aki kritizálta a vékony nőket, annak üzenem, hogy van, aki akárhogy próbálkozik, nem tud hízni, és nem szándékosan vékony, csak ezt örökölte...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!