Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő lagzi nélkül hogy lenne megoldható?
1.Tarthatjátok vidéken háznál.
2.Bérelhettek valami helyet,ahová viszitek a kaját,piát.
3.Vártok az esküvővel.
Nem olvastam a válaszokat....
Batyus lagzi!
Béreltek egy olyan helyet ahol vannak asztalok és lehet vinni saját kaját, piát. Nászajándékul nem pénzt meg ezt-azt kértek, hanem, hogy beszéljék meg a rokonok/családtagok ki milyen süteményt vagy levest meg italokat hoz és azt fogyasszátok!
Maga a házasság ingyen van. Terembérlet pia nélkül sztem 10 ezer, bár lehet helyenként változó. Terembérlet meg sztem 30 ezer, biztos találtok Bp-n olyan helyet ami olcsó vihettek minden félét és be is fértek. Én biztos ezt csinálnám. Anyagilag mindenki jól jár. Vagy ha ez se jön ki akkor kérjetek fejenként egy ezrest 40 fejenként egy ezres (és biztos lesz aki többet ad) tuti kijöttök talán még ingyen is. Próbáljátok meg megbeszélni! Hátha...
25/N
Egyszeru egyik videki rokon kertjeben batyusbal grill party
Tortat sutni mindenki tud
Mi megengedhettük volna, de nem akartunk lagzit, nálunk így vacsora volt egy étteremben. Viszont ebben az esetben az esküvő után max, a tényleg szűk család (szülők, testvérek) körében tartanék valaki lakásán állófogadást, a többieknek csak a szertartásra küldenék meghívót.
Így szerintem nem lehet sértődés, mert éreznék, hogy gondoltatok rájuk, de azt senki nem várhatja el, hogy hitelt vegyetek fel, vagy az utolsó filléreiteket költsétek el arra, hogy ők étteremben többfogásos vacsorát egyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!