Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megoldható, hogy Szegeden a Dóm téren legyen a polgári esküvőnk?
Kérdező, valószínüleg igen... csak hát ha ilyenre adtok be területfoglalási engedélyre kérelmet, az sok pénz és hosszú idő, mire elintéződik, és még az sem biztos, hogy megadják.
De van kiskapu: úgyis jön a választás, be kell jelenteni pártgyűlésnek vagy politikai demonstrációnak aka "esküvővel tiltakozunk az akárkik családellenes politikai megnyilvánulásai ellen", és akkor nem engedélyköteles (csak bejelenteni kell faxon pár nappal előre), másfelől ingyenes... de nem én adtam a tippet:))))
Simán kérhetsz engedélyt, hogy használhasd azt a közterületet. Biztosan van az a pénz, amiért odaadják, kérdezd meg!
De én biztos nem csinálnék ilyet, az esküvőm rám, a menyasszonyomra és a családra/barátokra tartozik. Ne álljanak ott meg bámészkodni a járókelők...netán rákezd énekelni az a csávó aki néha kiáll a Dóm elé, na az végképp nem hiányozna...
Úgy tudom, a Dóm,-illetve az előtte levő tér az egyház tulajdona, nem a "megszokott" közterületnek számít. Ha az egyházi szertartás a dómban lesz, egyúttal azt is lerendezhetitek, már ami őket érinti.
A másik kérdés, hogy a polgárira kitelepül-e az anyakönyvvezető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!