Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy vőlegénynek ez mennyire jó smink?
http://www.youtube.com/watch?v=mosby-MIivU
A barátnőm sminkes, és ő mutatta, hogy külföldön már ilyenek a trendek.
Jesszus!!! És ezt mégis kinek a vőlegénye hagyná? :)
Én még viccből se kérnék ilyet tőle, körberöhögne, az biztos.
Minek kifesteni a pasi szemét feketével és főleg: MINEK SZÁJFÉNY??? :D :D :D Ezt egy ép pasi sem hagyná!
Az én vőlegényem elég sokat cicomázza magát a tükör előtt, de erre tuti rávehetetlen lenne, és persze én sem akarnám. MINEK? :D
Az én férjemen volt "smink". Ez csak egy kis korrektorból meg alapozóból állt (benne volt az én sminkem árában, szóval ingyen volt), hogy az apróbb bőrhibákat, karikát elfedje. Amúgy is bababőrre borotválja magát (nekem is így tetszik a legjobban), szóval a szőrrel nem volt probléma. Ettől nem lett metroszexuális, csak nem akarta, hogy mellettem csillogjon az arca, meg lássák, hogy izgulásában keveset aludt éjjel :D
De ami a videón van... A szemfesték meg a szájfény sok, erre biztosan nem tudtam volna rávenni és nem is akartam! Egy vőlegénysmink odáig terjedjen, hogy a csillogást és az apróbb hibákat elfedjék, ha már a menyasszonyt "tökéletesre" sminkelik, többre ne!
Ázsiai K-popos gyerek videójával ki a picsä próbálja meggyőzni az európai embereket, hogy ez normális, meg trend?
Az ázsiaiak mások. Nem rossz értelemben, de mások.
Ezt nem ismeri senki?
Ázsiaiak, talán soha nem értjük meg őket:
Náluk ez is menő, meg divatos meg stb.
Kerestem egy oylan sminket, amit europid férfira készítenek.. Direkt olyat, ahol tesznek a szájára is, és szemöldök, szempillára is, hogy legyenösszehasonlitási alap...
(Igazávból, mint írtam szerintem a szem festése felesleges, a szájfny is, bár, a szájára a férjem a hétköznapokon is használ apolót, nem szájfényt:) mert amúgy véresre cserepedik a szája:( mert telt pittye van)
Ennyit én normálisnak tartok... De amit látszik az gáz, mint a "sztájliszt" Márknak
Azért mert olyan szakállal senki nem nősül..(neekm is jobban tetszik arcstörzettel... De a vöröslő foltos orra kevésbé mutat a képeken, mint utána
(A férjem is egyet ért)
37
Konkrétan nem lennék rá hajlandó. És elgondolkodnék, hogy a jó nőt választottam-e.
30 /f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!