Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy vőlegénynek ez mennyire jó smink?
http://www.youtube.com/watch?v=mosby-MIivU
A barátnőm sminkes, és ő mutatta, hogy külföldön már ilyenek a trendek.
15:57 vagyok még
És a fénylő bőrre hivatkozni hülyeség,profi fotós eltünteti az utolsó kis pattanáskezdeményt is.
Nem értem én, hogy mire jó ez... Miért nem lehet a mai világban igazán szép valaki smink nélkül??? Annyira megszokott lett, hogy sok nő már ki sem meri nyitni az ajtót egy kis smink nélkül. Szerintem teljesen elveszi az emberek eredeti önbizalmát. Mert oké, hogy sminkben mindenki szebb, de a nők hozzászoknak ahhoz az archoz, amit sminkelés után látnak a tükörben, és ezek után nem látjak szépnek az ,,eredeti" arcukat. Tehát nem lesz nélküle önbizalmuk. Ez már sajnos megszokott a nőknél.DE!!! A férfiakat minek ebbe belekeverni??? Szerintem egy férfin még az esküvőjén se legyen smink. Mert miért lenne? Én is osztom a véleményt, hogy egy férfinak ne legyen olyan az arca mint a babapopsi. Egy férfi akkor férfias, hogyha vannak minimális kis hibák, esetleg ráncok az arcán.
És ezt a babapopsi stílust haggyuk meg a koreai modell és zenész fiúcskáknak. Egy férfi nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!