Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Előbb gyerek majd esküvő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előbb gyerek majd esküvő? Kinek mi a véleménye? Volt már vki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

2014. jan. 13. 10:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
55%

nálunk sokan kérdezgetik így 6 év után, hogy mikor lesz az esküvőnk. azt szoktam mondani, hogy majd a gyerekünk 5. születésnapján :)

ha addig kibírjuk, akkor van rá esély, hogy tartós lesz a házasság, mint az hogy ész nélkül beleugrunk aztán 2 év múlva meg válunk. úgy igazából nem is ragaszkodom hozzá.

2014. jan. 13. 11:58
 12/25 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem a gyerek nem jelent örök elkötelezettséget. Vagyis jelent, de nem egymás felé, hanem a gyerek felé. Már ha nem azért szül egy nő a pasijának, mert azt hiszi azzal megtartja. Mi azért vállaltunk gyermeket, mert szerettünk volna egy gyermeket. Nem is értem. Aki csak házasságba szeretne gyereket szülni, az ezek szerint nem is igazán a gyermeket akarja, hanem követni a hagyományokat. Az pedig képmutatás.
2014. jan. 13. 11:58
 13/25 anonim ***** válasza:
87%
Esküvő-lakás-gyerekek... Nálunk legalábbis így alakult. Augusztusban ünnepeljük a 23. házassági évfordulónkat.
2014. jan. 13. 12:00
 14/25 anonim ***** válasza:
67%

Miért ne jelente elkötelezettséget egy gyerek akinek mi vagyunk a szülei.

Tudom ma divat minden jött mentnek szülni aztán siránkozni gyerektartásért de normális családban nem így van.

2014. jan. 13. 12:00
 15/25 anonim ***** válasza:
Gyerek... majd családi megahiszti, hogy miért nem akarunk esküvőt... (30 évvel ezelőtt)
2014. jan. 13. 12:04
 16/25 anonim ***** válasza:
Rengeteg olyan szülő van, aki nem él együtt. És a legtöbbjük házassága azután romlott meg, hogy gyermeket vállaltak. Aki meg csak a gyerek miatt nem válik... arról meg van a vélemény.
2014. jan. 13. 12:07
 17/25 anonim ***** válasza:

NÁlunk lakás, esküvő, és remélem hamarosan ygerek a sorrend.

Én ilyen téren konzervatív vagyok, szóval nekem fontos volt, hogy előbb esküvő legyen, viszont nem jelenti azt, hogy elítélném ahogy más csinálja. Nekem így a jó, nektek meg úgy.

A lényeg szerintem, hogy ne muszájból és elvárások miatt vállaljatok gyereket vagy házasodjatok, hanem azért, emrt így lesz teljesebb az életetek.

2014. jan. 13. 12:18
 18/25 A kérdező kommentje:

Szuper! :)

Köszi a válaszokat.... :)

Esélyes,hogy nálunk is így lesz :)

Előbb gyerek,majd esküvő....Kialakul....

2014. jan. 13. 12:32
 19/25 anonim ***** válasza:
51%
Nálunk úgy volt, hogy 10 éve voltunk már együtt, amikor gyerekünk született. 1 éves elmúlt, amikor összeházasodtunk. Előtte nem hiányzott egyikünknek sem a házasság, ez valahogy a gyerekkel "együtt" jött. :)
2014. jan. 13. 13:23
 20/25 anonim ***** válasza:
51%

nálunk már van gyerek 9 hónapos,eljegyzés nyáron volt,hivatalos családi ebédes eljegyzés idény nyáron lesz(költözés miatt nem volt rá megfelelő anyagi lehetőségünk de szeretnénk)és esküvőt 2 év múva tervezünk.én eleinte nem is akartam házasodni,de mióta tudom milyen is a való élet,már nagyon várom.nem a gyerek miatt házasodunk,hanem mert szeretjük egymást

amúgy a miénk nem tervezett baba csak jött :)

2014. jan. 13. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!