Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két esküvő ugyanazon a napon, melyikre mennyek?
Barátom fél éve közölte esküvői dátumát, legyen július 5.-e.
Erről beszéltem leendő sógornőmmel is. Aki egy hete bejelentette, hogy ők is július 5.-én esküsznek. De tudta, hogy nekem akkor nem jó, erre fenyegetőzik, hogy problémák lesznek, ha nem megyek az övére, és a legjobb barátomét választom. Amit még tudni kell, a barátom születésnapján szeretne esküdni, le is foglalt mindent. A sógornőm még semmit sem foglalt le és semmi lényeges nem köti ahhoz a dátumhoz.
11- es
Igen nem úgy szott időpontot választasni a pár, hogy mindenkinek jó legyen, de a szűk családot azért meg szokták kérdezni...
Pl amikor én akartam volna, a szüleim éppen külföldön nyaraltak, már le volt foglalva az időpont, így az előtte és utána hét is ki volt zárva...mert nemmhoztam volna őket ilyen hlyzetbe (hiszen tudtam, hgy hathatósan ki szeretnék ők is venni a részüket a segítésben)
Tehát a minimum az volt, hogy a szülőket testvéreket keresztszülőket megkérdeztük az időpontról, hogy van-e ami fix, hogy nem jó.. Sőt én a baratnőmet is, mert nélküle tuti nem mentem volna férjhez, ő tartotta a lelket a szervezéskor bennem segítetta. Fotózáson, hozta a gyűrűket stb...
/nagyszülőknek mindegy volt, tesóknak is, keresztszülő külföldi utazást halasztott, mert időben jeleztük/
Tehát természetesen mindenkinek nem tud megfelelni az ember, de azokat akiket minden-mindenképpen ott akar látni megkérdezi...
Ebben az esetben nem vagyok benne biztos, hogy a sógor tud arról, hogy jeleztétek, hogy az időpont nem lesz jó nektek, még mielőtt ők kitűzték volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!