Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két esküvő ugyanazon a napon, melyikre mennyek?
Figyelt kérdés
Barátom fél éve közölte esküvői dátumát, legyen július 5.-e.
Erről beszéltem leendő sógornőmmel is. Aki egy hete bejelentette, hogy ők is július 5.-én esküsznek. De tudta, hogy nekem akkor nem jó, erre fenyegetőzik, hogy problémák lesznek, ha nem megyek az övére, és a legjobb barátomét választom. Amit még tudni kell, a barátom születésnapján szeretne esküdni, le is foglalt mindent. A sógornőm még semmit sem foglalt le és semmi lényeges nem köti ahhoz a dátumhoz.
Arra menj,amelyikre szeretnél ,ahol jól érzed magad,szívesen látnak és nem csak kötelességből hívnak meg.Miért nem a testvéreddel beszélted meg?
2014. jan. 12. 20:16
2/22 anonim válasza:
én a barátnak az esküvőjére mennék el. a sógornődön látszik, hogy direkt keresztbe akar tenni. ráadásul tudta, hogy az a hétvége nem jó neked.
2014. jan. 12. 20:16
3/22 anonim válasza:
én a legjobb barátéra mennék...
2014. jan. 12. 20:17
4/22 anonim válasza:
Nem megoldható, hogy mind a kettőn ott legyél?
Mondjuk a testvéred, templomi esküvőjére elmész, a barátodnak meg a lagzijára. Csak gondolom nem akarsz sértődést...
2014. jan. 12. 20:19
5/22 anonim válasza:
Mind a kettőre. Ha nem az ország két vége akkor meg lehet oldani.
2014. jan. 12. 20:22
6/22 anonim válasza:
Nagy kérdés, hogyan sógornő a sógornő...
Ha a párom testvére, akkor gondolkodás nélkül a legjobb barátoméra mennék...
Ha a testvérem párja, és a testvérem esküvőjéről lenne szó, akkor mindenképpen a testvéremmel beszélném meg minél hamarabb, hátha lehetne változtatni az időponton...
Ha nem, akkor gondolom az esküvő nem ugyanazon órában lesz, oda elmennék mindkettőre, lagziba ment a barátoméra...
2014. jan. 12. 20:22
7/22 anonim válasza:
*lagziba meg a barátoméra...
2014. jan. 12. 20:23
8/22 anonim válasza:
Az első a család, szóval a tesód esküvője. Nem is értem hogy merülhet fel benned hogy nem az övére mész,. Az én esküvőmre a 3 ból 1 tesóm jött el és baromi rosszul esett hogy kihagyták. Örök tüske ez bennem.
2014. jan. 12. 20:26
9/22 anonim válasza:
nálunk a nyáron egy lagzi és egy fontos (60.) szülinapi parti volt egy napon... mi úgy oldottuk meg, hogy elmentünk a templomi esküvőre, onnét rohantunk a szülinapi vacsorára, ott voltunk 2 órát, (lemaradva így az esküvői vacsiról de kit érdekelt.. tele volt a hasunk :D) utána visszamentünk a lagziba... valahogy így meglehetne oldani nálatok is... sógornőd a tesód menyasszonya, vagy a te párod (férjed?)testvére?
2014. jan. 12. 20:28
10/22 A kérdező kommentje:
A sógornő a férjem testvérének a jövendőbelije, de a férjem is a barátoméra menne, a testvéréét pedig megpróbálná máskorra tetetni, de nem nagyon akarnak hallani róla. A barát a legjobb barátom. A két esküvő 250km távolságban lesz, mindkettő nem megoldható. De érzem, hogy ebből már nem jövünk ki jól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!