Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti honnan tudtátok előre hogy a meghívottakból hányan fognak eljönni az esküvőre? Bele lehet valahogy írni a meghívóba, hogy mindenképp jelezzenek vissza? Vagy szokás felhívni telefonon?
Nem azon van a hangsúly, hogy nem bízunk a rokonainkban, de nagyon sokféle élethelyzet adódhat 100-150 embernél. 5 fős családból lehet, hogy csak hárman érnek rá aznap, lehet, hogy a kamasz nagyfiú szívesen hozná a barátnőjét. Lehet, hogy az unokatesó éppen szakított a pasijával, akivel 4 éve együtt vannak, és számítasz a jelenlétükre. Ha beleírod a meghívóba, hogy meddig jelezzék nektek ezeket a változásokat, hogy hány fő megjelenésére számítson az ifjú pár, az ő helyzetüket is megkönnyítitek azzal, hogy tudják, meddig kell dűlőre jutniuk. A meghívott vendégek 80%-ánál egyértelmű a helyzet, de tényleg adódhat olyasmi, ami miatt jobb tudniuk, hogy meddig és milyen módon várja a pár a visszajelzést.
Nem értem, miért veszik ezt itt egyesek sértésnek, szerintem teljesen egyértelmű az esküvői menük árai alapján, hiszen ha 150-ből csak 20 nem jön el, az már 200-250 ezer forintos értelmetlen plusz költség a párnak, arról nem is beszélve, milyen lehangolóan néz ki egy "foghíjas" ünnepi asztal.
Nálunk 2 ember előre jelezte hogy nem fog tudni jönni , ők a párjaikkal együtt lettek meghívva.
Illetve a sógorom nem tudott jönni mert dolgozott. Róla is tudtuk előre.
Illetve 1 ember volt aki aznap reggel írt facebookon hogy nem jön.
Azt már csak akkor olvastam el amikor az esküvő, és az ebéd után hazaértünk, mert nem voltunk már otthon.
Csütörtökön este felmentünk Pestre, hogy elintézzük másnap a tortákat, és ott aludtunk , mert féltünk hátha nagy lesz a hó és nem érünk oda az esküvőre. Ami amúgy szombaton volt.
Persze egy deka hó nem esett:P
Szóval 1 ember volt aki fbn lökött az utolsó percben, az esküvő napján!!! egy üzenetet hogy nem jön és ennyi...
Mindenki más normális időben szólt.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!