Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a ruha fehérben? Vélemény?
2013. dec. 29. 13:52
1/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép, és előnyös is egy teltebb nőnek. Nekem is hasonló volt, csak kissé szolidabb dekoltázzsal, és 2 rózsával a szoknyán.
2/10 anonim válasza:
Szép, és tényleg előnyös egy husibb menyasszonynak.
Nem hinném, hogy túl lenge lenne, manapság kifejezetten divatosak a könnyebb, lágyabb ruhák.
3/10 anonim válasza:
ha lesz templomi esküvő ott lehet nem ártana valamit még felvenni rá ami nem csinál ekkora dekoltázst, de ha nem lesz, akkor nem para! :)
4/10 A kérdező kommentje:
2013. dec. 29. 14:04
5/10 anonim válasza:
nekem tetszik :) és szerintem nem lenge
6/10 nutella*-* válasza:
Szerintem szép ez a ruha fehérben is egyáltalán nem lenge :) esküvőre is jó választás :)
7/10 anonim válasza:
szerintem is szép :) biztos csini leszel benne :)
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mindenki zöld pacsit kapott (kár, hogy ez nem látszik a %-on) :)
2013. dec. 29. 16:17
9/10 anonim válasza:
Hú, ez de jó! Köszi, tulképpen ihletet / ötletet adtál, mert keresgéltem eddig husisabb menyasszonyoknak való ruhát (mert én is az vagyok), és amiket kifejezetten teltebbeket ajánlanak, azokból a legtöbb vagy totál jellegtelen, vagy nagymamis, vagy nem elég ünnepi. És amúgy sem akartam nagyon csicsásat.
10/10 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy segítettem, én is csak nagy keresgélés árán találtam rá, mert semmi se tetszett :)
2013. dec. 29. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!