Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kölcsönözhető szalagavató...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kölcsönözhető szalagavató ruha esküvőre?

Figyelt kérdés

Hamarosan összeházasodunk vőlegényemmel, és ugye ruhát kell nézni... Barátnőm javasolta, hogy szalagavató ruhát kölcsönözzek a Boglárka szalonból, mert az 20 ezer és csodaszépek. Meg is néztem a honlapon és valóban gyönyörűek és az áruk is stimmel... Ez a szalagavató. Az esküvői ruha részen szinte ugyan azok a ruhamodellek találhatóak, csak 160 ezer a bérlési díja.. Miért? Ugye nincs diákigazolványhoz kötve a bérlés?

Sajnos nem vagyunk nagyon eleresztve szóval kis családias polgári esküvőnk lesz...

Köszönöm a válaszokat és a segítséget!

További szép estét nektek!

2013. dec. 18. 21:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
ha báli szezonban lesz az esküvő és elég fiatalnak nézel ki egy szalagavatóhoz, akkor ne mondd meg a szalonban, hogy esküvőre kell. azt nem tudom, hogy diákigazolványhoz van-e kötve, mert én nem kölcsönöztem keringőre ruhát.
2013. dec. 18. 21:46
 2/13 anonim ***** válasza:
45%

Miért nem veszel??

olyan csodaszépeket lehet találni már ennyiért is... és akár el is adhatod!

[link]

[link]

ezeket csak hirtelen találtam, de érdemes átbogarászni!

Amúgy rájönnek ám, és az elég kínos tud lenni..

2013. dec. 18. 21:49
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
De, sajnos diákigazolvánnyal annyi. Ha az nincs, a szalagavatós ruha is 100 ezer fölött van.
2013. dec. 18. 21:54
 4/13 anonim ***** válasza:
85%

A Boglárkában diákhoz van kötve. Lehet esküvőre is vinni 20ért, de csak diákkal.

Egyébként azért drágább esküvőre ugyanaz a ruha, mert az rajtad van egész nap, míg szalagavatón csak táncolsz benne egy keringőt, max egy orat vagy benne.

2013. dec. 18. 22:13
 5/13 A kérdező kommentje:

Fú.. hát köszönöm szépen..

ha megkérem egy barátnőm hogy ő kérje ki? bár az elég.. érdekes ha én próbálom fel..

2013. dec. 18. 22:20
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem eszre lehet venni, ha nem csak egy keringore volt hasznalva. Es akkor meg ott van, hogy melyik sulirol lenne szo. Mondasz egy iskolat, datumot es mondjuk pont azt tudja, hogy akkor nincs is....ciki a lebukas...en a helyedben keresnek egy olcsobb helyet vagy vennek a vateran, vannak szepek!
2013. dec. 18. 22:26
 7/13 A kérdező kommentje:

Ha rendelek a vaterán mi a garancia, hogy nem sérült, nincs leöntve, jó rám... elég vékony vagyok. Najó, sovány.

Első esküvőm lesz (remélem az utolsó is) szóval ehhez nem értek..

2013. dec. 18. 22:41
 8/13 anonim ***** válasza:
Meg kell kerni az eladot, hogy adjon meg pontos mereteket, kerdezz ra esetleges serulesekre. Ha a ruha nem olyan, mint ami a leirasban van, elmeletileg vissza kell vegye. A helyedben a lakhelyedhez kozelieket neznem meg, szemelyesen el is lehet menni a legtobbhoz.
2013. dec. 18. 22:52
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én unokahúgom álomszép menyasszonyi ruhát vett interneten keresztül. Semmi sérülés nem volt rajta
2013. dec. 19. 03:18
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik szalonban (nem a Boglárka szalon) nem tetszettek az esküvői ruhák, viszont a szalagavató ruhák nagyon. Simán odadták volna az esküvőre azt a ruhát a szalagavató ruha árán. Végül egy másik szalonból választottam, de érdeems megnézni szerintem, mert lehet a Boglárkában kérnek diákot, a másik szalonban pedig nem.
2013. dec. 19. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!