Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen ruha állna jól? Linkelh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ruha állna jól? Linkelhettek is.

Figyelt kérdés

picit teltebb az alakom, főleg a csípőm és a hasam az, ami nem tetszik magamon, 165/63, mell:80C kb.

Esküvőig azért szeretnék 6 kg-ot fogyni, még 9 hónap!

2013. dec. 12. 14:10
 1/4 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező, ha te 6kg-t lefogysz már konkrétan a sovány kategóriát fogod verdesni. Nem sok felesleg lehet rajtad... felveszel egy magassarkút, és kb. bármilyen ruhát megengedhetsz magadnak, talán a sellő fazonút leszámítva, de ha arányosan oszlik el ez a kevéske felesleg, akkor talán még azt is.

Milyen stílusú ruhák tetszenek? Milyen szabás? A vonalú, nagy szoknyás, uszályos, testresimuló, sellő, trombita, empire, bohém...? Milyen díszítés? Csipke, gyöngy, kövek, tüll, virágok...? Szolidabb vagy merészebb? Milyen mellrész, ujj, stb.?

Mindenesetre itt van pár példa:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. dec. 12. 14:56
 2/4 A kérdező kommentje:

Hűű, te aztán jó sokat belinkeltél, nagyon köszi!! :))

Neem leszek sovány kategória akkor sem, hidd el...

Visszafogottabb ruhát szeretnék, úgy értve, hogy ne legyen olyan hatalmas, de azért kicsi se. :)

Díszítés is csak ízléses legyen, szóba jöhet bármi, csak a lényeg, hogy ne keveredjenek, pl. csak csipke, csak tüll, csak kövek stb.

Egyébként valami hasonlóra gondoltam én is, és mikor belinkelted... ilyesmit szeretnék találni:

[link] :)

2013. dec. 12. 20:53
 3/4 anonim válasza:

Az miért baj hogy teltebb az alakod?

Ha a vőlegényednek így tetszel, ahogy vagy, ez nem fog megváltozni ha meglát esküvői ruhában.

Nekem is van olyan hely ami nem tetszik magamon (comb,has) de nem biztos hogyha lapos hasad lenne, akkor jobban éreznéd magad. :)

De a kérdésedre: [link]

[link]

[link] (nem tudom tetszenek e a sellő fazonúak)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

ugyan ez hátulról: [link]

[link]

hátulról: [link]

[link]

Remélem tudtam segíteni! :D

Bocsi ha többször linkeltem egyet. :))

És Sok Boldogságot.

2013. dec. 28. 17:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Juj, nagyon szépen köszönöm a sok linket, de valójában már megtaláltam álmaim ruháját, és meg is vettem. Köszönöm szépen! :)
2013. dec. 28. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!