Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit csinálnál másképp?
Nekünk 2011-ben volt az esküvőnk.
Sok mindent másképp csinálnék...
Fotós-videós, nem ár alapján választottuk, tetszettek a referencia munkáik,(én is fényképészettel foglalkozom ezért picit értek hozzá :) ) de mi mégsem kaptuk azt a minőséget, a fotók még hagyján, de van olyan fotó nem is egy darab , amin pl az abroncs félre áll és így félre húzza a ruhát, ha ő profi neki látnia kell ahogy én is szólok a megrendelőnek, néhány helyen a melltartó széle is kilátszik, több képen hunyorgunk, az erős napfény miatt (szakmai oldalába ne menjünk bele, de mindent meglehet oldani...) A videó egy katasztrófa!!! A végén megvásároltam a vágatlan anyagot, de meglepődve láttam, hogy bizony a videós többet csajozott, sörözött, cigarettázott odakinn, mint dolgozott bent. A fele anyag hiányzott :D Zenei aláfestést tett a hk teremig és templomig vonulás alá , holott harmónikásunk volt , ezt nem kellett volna, a legmulatságosabb részek csak az emlékezetünkben élnek. Szakácsok, nekünk egy iskolában volt a lagzink... Elmentünk a hölgyhöz hogy írja össze az alapanyagokat, amikor megláttam a listát azt hittem hanyatt vágom magam :D 5kg delikát??? No de emberek 80 fő volt az esküvőn :D Elrontották a rántotthúst, szétklopfolták kiszáradt, ehetetlen volt, vacsoránál azt néztem, hogy az emberek küzdenek a rántotthússal :D használt olajba süthették a sülteket, mert nagyn fura íze volt , csak a húsleves a pörkölt a töltött káposzta volt ehető. Éjfélkor házi disznótoros volt hurka, kolbász és a süétek a májas hurka véres hurkának nézett ki úgy elégették. A szakácsok és a pincérek együttműködve loptak meg minket :( Másnap a főszakács amikor anyukám kérdőre vonts, még neki állt följebb... Ha nincs a vőfély meghalok aznap az idegtől, nagyon jó vőfélyünk volt, a zenekar és a harmónikás előtt megemelem a kalapom , mert több éves/évtizedes profizmussal csinálták a hangulatot. Jah igen a terem bérlet 50.000Ft-volt szerdától volt szabin a párom akkor akartuk elrendezni ezeket a dolgokat, de kedden telefonáltak, hogy ha nem visszük azonnal a pénzt akkor nincs terem :( mikor odaértünk akkor már 60 ezer Ft lett a bérleti díj... Visszatekintve sok mindent másképp csinálnék, de viszont ígyis egy szép emlé és élmény volt és a lényeg hogy azóta is boldog házasságban élünk és nagyon szeretjük egymást :)
22
egy profi fotósnak tudnia kell a legnagyobb napsütésben is dolgozni, és jó képeket csinálni..nehezebb dolga van... De nem lehetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!