Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nektek milyen eskuvoi ruhák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen eskuvoi ruhák tetszenek?

Figyelt kérdés
Nektek milyen skuvoi ruhátok lesz vagy volt? kerlek ha tudtok mellekeljetek képet is... mert mar 4. honapja kutatok ruha utan, és meg mindig semmi! mar teljesen kétségbe vagyok esve! nem szeretnék egyszeru mindennapi ruhat, inkabb hercegnoset :) de mindenki izlese érdekel, hatha segitetek megtalalni almaim ruháját! koszonom elore is!
2013. dec. 6. 18:09
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
43%
Nekem a tüllös aljú, ball-gown fazonú, sweetheart kivágású ruhák tetszenek. Nem szeretem a túldíszített ruhákat, mivel ez a fazon önmagában is elég figyelemreméltó. Esetleg 1-2 kő elszórva a tüllön, de csipke kizárva. Főleg a Mori Lee ruhák közt szoktam ezzel a fazonnal találkozni. Nem tervezek esküvőt, nem akarok férjhez menni, de ha megtenném, ilyen ruhában tenném.
2013. dec. 6. 21:00
 22/30 anonim ***** válasza:

[link]

Ez tetszik, meg amik csípőnél húzottak!

2013. dec. 6. 21:34
 23/30 anonim ***** válasza:
2013. dec. 6. 23:46
 24/30 anonim ***** válasza:
77%

Nekem nagyon tetszenek a fekete övvel díszített ruhák:

[link]

[link]

(jobban tetszene, ha elől is hosszú lenne)

2013. dec. 7. 08:34
 25/30 anonim ***** válasza:
2013. dec. 7. 10:13
 26/30 anonim ***** válasza:
2013. dec. 7. 15:27
 27/30 anonim ***** válasza:

Mondjuk nekem alkati kérdések is vannak a dologban, de lássuk a "követelményeket". Sajnos nem találtam meg a linket, pedig már találtam egy befutót...

-fehér vagy ekrü (nem színes, még csak díszítésben sem)

-ujjas, és lehetőleg nem ez az incifinci pólóujj (sajnos nekem kell a pántos melltartó, és a karjaim sem a legvékonyabbak)

-A-vonalú, letisztult vonalvezetésű, puffos vagy krinolinos alsórész nélkül

-a teteje díszítettebb, az alja nem (max. ráncolt)... a díszítés inkább szabásban, pici hímzés vagy kő mehet, de nem túl csicsás és nem gyöngyös

-szép, de nem túl kihívó a dekoltázsa (nagyon tetszenek a magasan záródó ruhák, de mivel ujja is kell, hogy legyen, meg jó, ha hosszú, és nem vagyok magas, azokban elvesznék, és mellben elég jól állok legalább :D)

2013. dec. 7. 19:50
 28/30 anonim ***** válasza:

27-es, az enyém pont ilyen volt

[link]

2013. dec. 7. 20:28
 29/30 A kérdező kommentje:
Nekem az alkatom szerencsére megenged bármilyen ruhát, vékony vagyok igaz alacsony, de azt egy magas sarkuval megoldjuk :) 160cm és 45 kg... en inkabb kicsit kihivobb, merészebb ruhát szeretnék! (Persze kihivo alatt nem azt ertem h mutogassam a testem, hanem h sok kovel diszitett, stb)
2013. dec. 8. 08:31
 30/30 anonim ***** válasza:

Szinte mindenki hercegnős vagy olyan ruhát linkelt, aminek a szoknya része fel van tűzve. z csak nekem tűnt fel? :)

Amúgy nekem az ilyen egyszerűbb, klasszikus, elegáns menyasszonyi ruhák tetszenek és az enyém is ilyesmi lesz. :)

[link]

2013. dec. 10. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!