Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen eskuvoi ruhák tetszenek?
Mondjuk nekem alkati kérdések is vannak a dologban, de lássuk a "követelményeket". Sajnos nem találtam meg a linket, pedig már találtam egy befutót...
-fehér vagy ekrü (nem színes, még csak díszítésben sem)
-ujjas, és lehetőleg nem ez az incifinci pólóujj (sajnos nekem kell a pántos melltartó, és a karjaim sem a legvékonyabbak)
-A-vonalú, letisztult vonalvezetésű, puffos vagy krinolinos alsórész nélkül
-a teteje díszítettebb, az alja nem (max. ráncolt)... a díszítés inkább szabásban, pici hímzés vagy kő mehet, de nem túl csicsás és nem gyöngyös
-szép, de nem túl kihívó a dekoltázsa (nagyon tetszenek a magasan záródó ruhák, de mivel ujja is kell, hogy legyen, meg jó, ha hosszú, és nem vagyok magas, azokban elvesznék, és mellben elég jól állok legalább :D)
27-es, az enyém pont ilyen volt
Szinte mindenki hercegnős vagy olyan ruhát linkelt, aminek a szoknya része fel van tűzve. z csak nekem tűnt fel? :)
Amúgy nekem az ilyen egyszerűbb, klasszikus, elegáns menyasszonyi ruhák tetszenek és az enyém is ilyesmi lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!