Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek ezekrol a ruhákrol?
2013. dec. 6. 17:28
21/28 anonim válasza:
Egy szóval sem írtam, hogy bármelyik ne lenne Pnina, nem tudom, hol olvastad. Irigy pedig egyáltalán nem vagyok, csak ahogy keresgéltem, én nem találtam 10000 alatt Pninát. Én magam is elég jó körülmények között élek, és örülök neki, hogy ezen az oldalon végre egy olyan kérdés is van, amiben drága ruhákról van szó, és nem arra apellál valaki, hogy egy 20 ezer forintos nylon zacskó szerű menyaruhát szépnek tituláljon. Szóval félreértettél sajnos.
22/28 A kérdező kommentje:
Elnézést félre olvastam... !!! nem néztem még az árakat, mivel eloszoris szeretnék egy olyan ruhát talalni amibe elsore bele szeretek... és nem akarom h azert tetszen mert tul olcso vagy epp azert mert tul draga... ennyit szánok a ruhára, persze ha olcsobb lesz az sem baj, es ha drágább az sem számit... nincs kicentezve, hogy mi mennyibe kerulhet... az biztos h nem arra fogok menni minel nevesebb legyen, hanem arra h en jol erezzem magam benne!! :)
2013. dec. 6. 23:01
23/28 anonim válasza:
A Pninák nem inkább 10000 dollártól kezdődnek? Mert akkor 1 milla karcsú rá
24/28 anonim válasza:
De igen. 1 millióért használtan lehet ritkán kifogni.
Újonnan 10-40.000 dollár között, tehát 2-8 millió forint között mozognak.
A legolcsóbb ruhái 6-7.000 dollár árban vannak egyébként, de ezek a díszítetlen, teljesen egyszerű, abszolút szimpla ruhák (tehát ezek is olyan 1-1.5 millió körül vannak forintban).
25/28 anonim válasza:
Gyönyörű ruha mindegyik a maga nemében..nekem tetszenek!
Nekem sem pénzem nem lenne, sem igényem ilyen drága ruhákra,de ha te teheted akkor az egyik legjobb tervezőnél keresel épp :)
Szoktam nézni TLC-t és az egyik kedvenc műsorom a "Mondj igent a ruhára",ebben a műsorban nagyon sok szép Pnina modellt lehet látni,de van még pár nagyon jó tervező benne...de ott is a Pnina modellek a top-ok :)
Szóval jó az izlésed!:)
Sok boldogságot!
26/28 anonim válasza:
Nem tetszenek. Az én ízlésemhez ezek nagyon túlzóak.
27/28 anonim válasza:
Az utolsó nagyon szép. A többi borzalmas. Bocsi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!