Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek ezekrol a ruhákrol?
2013. dec. 6. 17:28
11/28 anonim válasza:
De azt ugye tudod, hogy ha nem eredeti, hanem másolat ruhát veszel, akkor azok kinézetre, anyagra köszönőviszonyban sem lesznek a katalógufotókon látható ruhákkal?
Ha valóban van néhány százezred egy ilyen ruhára, akkor pedig el kell menni egy szalonba és felpróbálni őket, mert egy netes kép alapján nem lehet eldönteni, hogy rajtad milyen lesz.
12/28 A kérdező kommentje:
eszem ágában sincs másolat ruhát venni :) 1,5 millio forintot szánok a ruhára... gondoltam h a masolat meg sem kozeliti :) hisz ha olyan lenne nem lenne 1 millio forintos árkulonbség :)
2013. dec. 6. 18:32
13/28 anonim válasza:
Kedves kérdező! Őszintén gratulálok, hogy ilyen jól megy. A 3. ruha még elfogadható, a többiről inkább nem mondok semmit.
14/28 anonim válasza:
Az 1-es úgy áll a modellen, mint egy rosszul kiszabott és rosszul összevarrt huzat egy kispárnán.
A 2-es egy csipkés lampion.
A 3-as viszont egész jól néz ki. A három közül mindenképp ez a legszebb.
15/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :) bár látom sok embernek nem tetszenek ezek a tipusu ruhak... sebaj, izlesek és pofonok... egyébkent eszem ágában sem volt felvágni h jol e megy vagy sem... csak valaszoltam, hogy nem szeretnek hamisitvanyt venni :)
2013. dec. 6. 18:41
16/28 anonim válasza:
Hát az hogy túl sok TLC-t nézel :D:D:D
De nekem sajna ezek közül egyik sem jön be :/
17/28 anonim válasza:
Pnina ruhát max. használtan, vagy hamisítva kapsz 1,5 millióért. Amúgy 10 ezer dollár fölött kezdődnek. Szóval minimum 2-2,5 millióba kerülnek, de én láttam már a műsorban 8 milliós ruhát is - mármint a Say yes to the dress-ben. Ami az első képen van, az Jennifer Stano ruhája. Kétlem, hogy az a ruha kijött volna átszámolva másfél millióból. Neki szerintem a bugyija többe került, amit alatta viselt. :) Amúgy tetszenek a Pnina ruhák, de ha másfél milliód van a ruhára, akkor vagy felejtsd el, vagy sok szerencsét hozzá. Én inkább egy Daalarnát vennék ennyiből, én Anita ruháit is nagyon kedvelem, és legalább annyira különlegesek, mint egy Pnina.
18/28 anonim válasza:
Ha ebből kéne választanom, akkor az első, de nem vagyok oda értük.
19/28 anonim válasza:
A 3. egész jó, a többi nekem kicsit Bejasszonyos :D
20/28 A kérdező kommentje:
Csak annak tetszhetnek Pnina ruhák aki TLC-t nez vagy mi?? :D kedves 17-es ez mind a 3 Pnina ruha, ha mar ekkora szakérto vagy... en nem azt kerdeztem h mennyibe kerul a legdragabb ruha, hanem azt h ezek kozul ki melyiket tarjta szepnek, a masik az h 5000€- azaz 1,5 millio ft van ruhára... 5000€-ért mar kapok pnina ruhát, de latom, ha az irigység virágozni tudna.... :)))
2013. dec. 6. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!